Οι συνομήλικοι ηθοποιοί και τηλεοπτικοί σύζυγοι Αλίνα Κοτσοβούλου και Στάθης Μαντζώρος, ή αλλιώς η Άννα και ο Παντελής από την επιτυχημένη σειρά του Alpha «Σασμός», μιλούν στο ΟΚ! για τη συνεργασία τους και αποκαλύπτουν άγνωστες λεπτομέρειες για της προσωπικής τους ζωής.

Είστε συνομήλικοι και γίνατε γονείς κάπου στα 40. Σας είχε παρασύρει η δουλειά ή θέλατε να παρατείνετε τη φάση που νιώθατε παιδιά;

Στάθης Μαντζώρος: Νομίζω πως κάποια πράγματα περνούν από δίπλα σου και για κάποιον λόγο δεν τα βλέπεις και συνεπώς δεν τα αρπάζεις. Όταν γνώρισα τη γυναίκα μου και αργότερα έκανα οικογένεια, είπα: «ΟΚ, πάμε να το κάνουμε». Ήταν κάτι που το ήθελα πολύ.

Αλίνα Κοτσοβούλου: Γνώρισα τον άνθρωπο της ζωής μου στα 37 μου, ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά. Ερωτευτήκαμε και αγαπηθήκαμε όπως παλιά. Θέλαμε να είμαστε από την αρχή της σχέσης μας συνέχεια μαζί. Παντρευτήκαμε όχι για να κάνουμε παιδί, αλλά γιατί θέλαμε να είμαστε μαζί. Μετά από ενάμιση χρόνο έμεινα έγκυος, ήμουν 40 χρόνων. Δεν μπορώ να φανταστώ διαφορετικά τη ζωή μου, όλα με οδήγησαν στο να είμαι με αυτό τον άνθρωπο και με αυτό το παιδί. Αυτός είναι ο σκοπός της ζωής μου. Δεν με ενδιαφέρει η δουλειά μου, η καριέρα μου, δεν θεωρώ πως είμαι τίποτα σπουδαίο. Σαφώς αγαπάω αυτό που κάνω, είμαι εργάτης στη δουλειά μου, απολαμβάνω όσα μου φέρνει, αλλά προτεραιότητα και βαρίδι μου τώρα είναι η οικογένειά μου. Για αυτό δεν κάνω θέατρο τώρα με τον «Σασμό».

Ο Στάθης Μαντζώρος με τη συμπρωταγωνίστριά του στον «Σασμό», Αλίνα Κοτσοβούλου.

Πώς είναι η ζωή στο σπίτι με τα παιδιά;

Στάθης: Υπέροχη. Έχω δύο αγοράκια, 9,5 ο ένας και 6,5 χρόνων ο άλλος. Το να είσαι πατέρας είναι ο πιο σημαντικός ρόλος, και τα παιδιά μου είναι οι δάσκαλοί μου. Είμαι μπαμπάς που θέλει να είναι μπαμπάς, ζει με τα παιδιά, στενοχωριέται, κλαίει, γελάει, χαίρεται, μαθαίνουμε και προχωράμε μαζί. Το δεύτερο παιδί μου ήρθε και έδεσε την οικογένεια. Αλλά τώρα δεν νιώθω καλά να μιλάω για αυτά γιατί η Αλίνα έχει ένα παιδί…

Αλίνα: Μα τι λες; Τι γλυκός!

Στάθης: Είχα περισσότερο άγχος με τον πρώτο γιο και ήρθε ο δεύτερος και με χαλάρωσε.

Αλίνα: Ο Στάθης έχει και μια υπέροχη γυναίκα, μια κούκλα.

Ο Στάθης Μαντζώρος με τη σύζυγό του σε βραδινή έξοδο (NDP).

Στάθης: Η Αντωνία είναι γυμνάστρια, με στηρίζει πολύ, αγαπάει την Τέχνη, λειτουργούμε αλληλοσυμπληρωματικά στην καθημερινότητά μας. Νιώθω πως δίνω στη γυναίκα μου ασφάλεια και ειλικρίνεια. Πιστεύω τουλάχιστον. (Γελάει.)

Φωτογραφίες: Ιωάννα Τζετζούμη / Cube Digital Productions

Διαβάστε περισσότερα στο περιοδικό ΟΚ! που κυκλοφορεί με Τα Νέα Σαββατοκύριακο.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ