Ο Τόνυ Δημητρίου μιλά για τη δεύτερη τηλεοπτική σεζόν της σειράς «Τρία Μίλια» που πρωταγωνιστεί με την Ευαγγελία Μουμούρη, την απιστία και τη σχέση με τα δυο παιδιά του που έχει αποκτήσει με τη Νίνα Αλτάνη.

Τόνυ, πώς αντιδράς στην απιστία; Φαντάζομαι όχι όπως ο ρόλος σου.

Ασφαλώς και όχι. Αποδέχομαι την απιστία, μπορώ να δεχτώ τα πάντα. Πιστεύω πως ο καθένας μπορεί να έχει μια αδύναμη στιγμή. Είναι εύκολο, έχεις βγει, έχεις πιει τα ποτά σου… Φυσικά έχω συγχωρήσει σύντροφό μου. Αυτό που δεν δέχομαι είναι η παράλληλη σχέση. Προσωπικά, συνήθως συγκατοικώ, οπότε δεν κάνω one night stands. Αλλά μπορεί να συμβεί, ποτέ μη λες «ποτέ».

Πόσο καιρό έχεις μείνει χωρίς να είσαι ερωτευμένος;

Έχω μείνει και πάνω από έναν χρόνο. Δύσκολα ερωτεύομαι. Μπορεί να ενθουσιαστώ, αλλά ο έρωτας, και ειδικά μετά από κάποια ηλικία, περνάει από πολλά φίλτρα.

Έχεις αποκτήσει δύο παιδιά με τη Νίνα Αλτάνη, τα οποία ζουν στην Κέρκυρα.

Ναι, έχω χωρίσει με τη μητέρα τους και τα παιδιά ζουν στην Κέρκυρα μαζί της. Η Αντριάννα είναι 14 και ο Αλέξανδρος 12. Τα μεγαλώνει σωστά και με έναν υπέροχο πατριό, που είμαι πολύ τυχερός που υπάρχει. Και έχουν και ένα παιδάκι μαζί. Τώρα με τον Covid ταλαιπωρήθηκα, μια και δεν μπορούσα να ταξιδεύω. Έκανα να τα δω κάτι λιγότερο από χρόνο. Κάνω ό,τι μπορώ από τη δική μου πλευρά. Μιλάμε στο τηλέφωνο, τους στέλνω βίντεο στο Instagram και προσπαθώ να τα κάνω να νιώθουν πως παρά την απόσταση ο μπαμπάς είναι πάντα δίπλα τους.

Φωτογραφίες: Ιωάννα Τζετζούμη για το περιοδικό ΟΚ!

Διαβάστε περισσότερα στο ΟΚ! που κυκλοφορεί με «Τα Νέα σαββατοκύριακο»!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ