Μια νέα καθημερινή σειρά έκανε την πρεμιέρα της το απόγευμα της Δευτέρας στο Star. Η σειρά «Τρία Μίλια» που προβάλλεται καθημερινά στις 17:30 διαδραματίζεται σε ένα ήσυχο νησί που κρύβει ένα «ηφαίστειο» από ένοχα μυστικά που είναι έτοιμο να εκραγεί. Ανάμεσα στους πρωταγωνιστές του ο Πέτρος ο «κολυμβητής», τον οποίο υποδύεται ο Μιχαήλ Άγγελος Κρητικός. Ο πρωτότοκος γιος του Στέλιου Κρητικού κάνει το ντεμπούτο του στη νέα σειρά μυθοπλασίας του Star.

«Αρχικά είχα στο μυαλό μου να σπουδάσω σκηνοθεσία και μετά να ολοκληρώσω και με την υποκριτική. Μέχρι όμως να γίνει όλο αυτό, ήρθε η πρόταση από το Star και τελικά είμαστε εδώ όλοι μαζί. Ο πατέρας μου χάρηκε περισσότερο από εμένα για τη συμμετοχή μου στη σειρά. Ο πατέρας μου στη σειρά είναι ο Χάρης Γρηγορόπουλος. Με βοήθησε πολύ και με προστάτεψε», δήλωσε στην κάμερα της εκπομπής [email protected]

Ο χαρακτήρας που υποδύεται ο Μιχαήλ Άγγελος Κρητικός

Ο Πέτρος είναι ο γιος του Νικόλα του ψαρά. Εκείνος τον μεγάλωσε μόνος του, διότι η μητέρα του τους εγκατέλειψε όταν ήταν μωρό. Θα μπορούσε να είναι πρωταθλητής στην κολύμβηση. Οικονομικοί λόγοι τον κράτησαν μακριά από τη Γυμναστική Ακαδημία, αλλά συνεχίζει καθημερινά τις προπονήσεις του στην ανοιχτή θάλασσα. Δουλεύει ως ναυαγοσώστης το καλοκαίρι και κάνει περιστασιακές δουλειές το χειμώνα, ώστε να μαζέψει χρήματα και να καταφέρει να φύγει από το νησί για σπουδές.

Η υποκριτική, το TikTok και η γυμναστική

Ο δρόμος της υποκριτικής δεν είναι καθόλου τυχαίος για τον ίδιο, αφού έχει κυριολεκτικά μεγαλώσει μέσα στο θέατρο. «Οριακά…γεννήθηκα στο θέατρο! Τα νερά της μαμάς μου έσπασαν στο θέατρο, ενώ έπαιζε σε παράσταση. Θυμάμαι τα σαββατοκύριακα να πηγαίνουμε συνεχώς στο θέατρο. Έχω δει άπειρες παραστάσεις», λέει ο Μιχαήλ Άγγελος Κρητικός.

Ο 21χρονος διατηρεί έναν άκρως επιτυχημένο λογαριασμό στο Tik Tok όπου ανεβάζει συνεχώς μαζί με τον αδελφό του και τον πατέρας τους χιουμοριστικά βίντεο.

Εκτός από την ενασχόλησή του με τα social media, η γυμναστική, βρίσκεται καθημερινά στη ζωή του, εξάλλου ο ίδιος ασχολείται και με το μόντελινγκ. Ο ρόλος του «κολυμβητή» στην σειρά «Τρία Μίλια» τού ταιριάζει γάντι.

Μία ματιά στο Instagram του θα σας πείσει εύκολα για αυτό.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ