Ο 32χρονος σεφ της πρωινής εκπομπής του Mega «Πάμε Δανάη!» δεν απασχολεί μόνο για τα ιδιαίτερα πιάτα που ετοιμάζει καθημερινά στο πλατό, αλλά και για την προσωπική του ζωή. Κι αυτό, αν και κάπως πρωτόγνωρο για τον ίδιο δείχνει να το συνηθίζει.

Πώς προέκυψε η πρόταση να είσαι ο σεφ της εκπομπής Πάμε Δανάη!;

Εντελώς τυχαία. Ήταν κάτι που δεν το περίμενα. Έλειπα για 10 χρόνια στο εξωτερικό και σε κάθε άδεια που έπαιρνα και ερχόμουν για διακοπές στην Ελλάδα παρατηρούσα πως τα μαλλάκια των γονιών μου γινόντουσαν πιο άσπρα. Ήθελα να γυρίσω στην Ελλάδα και δεν υπήρχε καλύτερη χρονική συγκυρία όταν μου έγινε η πρόταση. Με βρήκαν από το κανάλι, πέρασα από μια οντισιόν και με πήραν. Δεν το κυνηγούσα, αλλά οτιδήποτε έχει να κάνει με τη δουλειά μου με αφορά. Η τηλεόραση είναι ένας πομπός, οι τηλεθεατές είναι οι δέκτες και μου δόθηκε η ευκαιρία να μεταλαμπαδεύσω τις μαγειρικές μου γνώσεις.

Ποια ήταν η πρώτη σκέψη όταν σου έγινε η πρόταση;

Ήταν λίγο ανάμεικτα τα συναισθήματα γιατί τόσα χρόνια έχω μάθει να κινούμαι μέσα σε μια κουζίνα και να αντιλαμβάνομαι τον ενθουσιασμό των πελατών του εστιατορίου μόνο όταν βγαίνω στη σάλα και έχω την επαφή με τον κόσμο. Όταν με πήραν τηλέφωνο από το κανάλι, και καθώς το σκεφτόμουν, άρχισα να γίνομαι όλο και πιο ζεστός και το θεώρησα σαν ακόμη μια πρόκληση. Είμαι φουλ άνθρωπος των προκλήσεων.

Από τις πρώτες ακόμη ημέρες της παρουσίας σου στο Πάμε Δανάη! βγήκε στο προσκήνιο και η προσωπική σου ζωή. Είσαι έτοιμος γι’ αυτό;

Ναι, δεν έχω πρόβλημα.

Πώς είναι αλήθεια να λένε όλοι ότι έχεις σχέση με την παρουσιάστρια της εκπομπής Δανάη Μπάρκα;

Είναι ωραία η πάσα που μου δίνεις. Το να πάρω την απόφαση να είμαι με έναν άνθρωπο στη ζωή μου αποτελεί επιλογή μου. Αν αυτή είναι η επιλογή μου, θα την υποστηρίξω και θα βγω και θα το πω και δυνατά. Από τη στιγμή που δεν το έχω κάνει αυτό…. Με τη Δανάη είμαστε πολύ καλοί φίλοι.

Αν η Δανάη δεν ήταν η παρουσιάστρια του Πάμε Δανάη!, και την έβλεπες έξω στον δρόμο, θα τη φλέρταρες;

Ε, γενικά είμαι πολύ εγκεφαλικός τύπος, όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά με τον κάθε άνθρωπο, αρκεί να υπάρχει ταύτιση απόψεων, βλεμμάτων και αγγιγμάτων.

Τι έχει η Δανάη και σε έχει εντυπωσιάσει;

Η Δανάη ίσως είναι ο μοναδικός άνθρωπος που έχω συναντήσει στη ζωή μου που έχει τόση θετική ενέργεια. Μπορεί να είσαι στα πατώματα και να σε ανεβάσει στον ουρανό!

Ισχύει ότι μεγαλώνετε από κοινού και έναν σκύλο, την Μπουκιά;

Όχι. Έφτιαχνα ένα μαγαζί στην Αράχοβα και δεν είχα κάποιον να την κρατήσει οπότε την έδωσα για λίγο στη Δανάη. Ωστόσο, εκείνη μου το έχει πάρει με το ζόρι. Αλλά σε ευχαριστώ που μου δίνεις βήμα και μπορώ μέσα από εδώ να ενημερώσω τη Δανάη πως η Μπουκιά είναι δική μου! (Γελάει.)

Φωτογραφίες; Ολυμπία Κρασαγάκη για το περιοδικό ΟΚ!

Διαβάστε περισσότερα στο ΟΚ! που κυκλοφορεί με «Τα Νέα Σαββατοκύριακα»

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ