Η Ελληνίδα ηθοποιός και πρώην διεθνές μοντέλο, Μάρα Δαρμουσλή φωτογραφίζεται αποκλειστικά για το ΟΚ! μαζί με τον γνωστό σεφ σύζυγό, Βασίλη Τσατσάκη και τον μόλις 6 μηνών γιο τους.

Aλήθεια, πώς έγινε η πρώτη γνωριμία σας;

Μάρα: Γνωριστήκαμε μέσω κοινών φίλων στη δουλειά του Βασίλη. Είχαμε πάει στο εστιατόριο όπου εργαζόταν στο Παλαιό Φάληρο και κάποια στιγμή ήρθε στο τραπέζι μας για να χαιρετήσει τους φίλους του και να μας ρωτήσει πώς μας φάνηκε το φαγητό. Με τις ώρες που κυκλοφορούσαμε, δεν θα συναντιόμασταν ποτέ έξω.

Βασίλης: Εργαζόμαστε και οι δύο πολλές ώρες, μας απασχολεί πολύ η δουλειά μας.

Μάρα: Ο Βασίλης δεν πάει θέατρο, εγώ δεν πήγαινα σε εστιατόρια γιατί εργαζόμουν στο θέατρο εκείνες τις ώρες. Μας συνδέει που δεν έχουμε κοινά.

Βασίλης: Μας σύστησαν οι φίλοι μας και από εκεί και πέρα αποφασίσαμε επιτόπου ότι θέλουμε να συναντηθούμε οι δυο μας και έτσι το κανονίσαμε άμεσα.

Μάρα: Μετά το πρώτο μας ραντεβού, οι μέρες που περάσαμε χωριστά ήταν μετρημένες. Συνολικά όλα αυτά τα χρόνια να έχουμε περάσει 15-20 μέρες χώρια .

Βασίλης: Βρισκόμαστε με κάθε αφορμή, θα πάω να τη δω σε κάποια πρόβα της, θα περάσει από το εστιατόριο όπου δουλεύω, θα βγάλουμε τον σκύλο βόλτα.

Και σχετικά γρήγορα παντρευτήκατε.

Μάρα: Ναι. Μου έκανε πρόταση γάμου στον έναν χρόνο σχέσης. Ο Βασίλης με κυνήγησε διακριτικά και αποφασιστικά. Δεν άφησε τίποτα στην τύχη.

Βασίλης: Της έκανα πρόταση γάμου έναν χρόνο ακριβώς από την ημέρα που δώσαμε το πρώτο μας ραντεβού. Πήγαμε για έναν γρήγορο καφέ στην πλατεία μπροστά από το Δημαρχείο στην Αθήνα. Αμέσως μετά σκέφτηκα πως ήθελα να της κάνω την πρόταση, όπως και έγινε.

Η Μάρα Δαρμουσλή με τον σύζυγό της και τον 6 μηνών γιο τους.

Βασίλη, πώς είναι να έχεις πλάι σου μια ωραία γυναίκα; Ήξερες ποια ήταν η Μάρα;

Βασίλης: Δεν ήξερα τίποτα, είμαι άνθρωπος που δεν παρακολουθώ τη σόουμπιζ. Μετά από κάποιες μέρες την γκούγκλαρα και είδα κάποιες φωτογραφίσεις της. Μέχρι τότε έβγαινα με τη Μάρα και το μόνο που ήξερα ήταν ότι είναι ηθοποιός. Δεν την είχα δει όμως να παίζει.

Τι σε εντυπωσίασε στη Μάρα;

Βασίλης: Όπως την ξέρεις κι εσύ καλά, είναι ο πιο απλός άνθρωπος του κόσμου. Αυτό μου αρέσει σε εκείνη. Είναι καλοπροαίρετη, δοτική, μεγαλόψυχη. Έχει έναν συνδυασμό στοιχείων που της δίνουν μια εξωφρενικά ωραία γοητεία, που δεν έχει να κάνει με την ομορφιά. Αυτή είναι αυταπόδεικτη στη Μάρα.

Τι σου είπαν οι φίλοι σου όταν έμαθαν ότι βγαίνεις με τη Μάρα Δαρμουσλή;

Βασίλης: Για την ακρίβεια, δεν με πίστεψαν. Μέχρι που είδαν κάτι φωτογραφίες από παπαράτσι σε περιοδικό. Και άρχισαν να με πειράζουν: «Καλά, πόσα τους έδωσες για να σε φωτογραφίσουν με τη Μάρα Δαρμουσλή;». «Μα αν τους είχα πληρώσει, θα ζητούσα να με ειδοποιήσουν για να ρουφήξω την κοιλιά μου!» τους είπα. (Γελάει.)

Διαβάστε περισσότερα στο περιοδικό ΟΚ! που κυκλοφορεί με Τα Νέα Σαββατοκύριακο.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ