Η Ιωάννα Μαλέσκου επιστρέφει στην τηλεόραση και μιλά στο ΟΚ! για το γεγονός ότι στην πορεία της στην παρουσίαση βρέθηκε μέσα σε έναν κυκεώνα κακόβουλων σχολίων.

Και κάπως έτσι βρέθηκες μέσα σε έναν κυκλώνα επιθέσεων, κακόβουλων σχολίων και έντονης κριτικής.

Θεωρώ ότι αυτό που λέμε μένει μέσα μας, οπότε δεν μου αρέσει να μιλάω αρνητικά για τους άλλους, προσπαθώ να εκμαιεύσω τα θετικά τους στοιχεία. Δεν μπορώ τους άνευ λόγου διαπληκτισμούς. Μου αρέσει να είμαι σε περιβάλλοντα υγιή, θα έλεγα κυρίως που διαπνέονται από την καλή προαίρεση. Γενικά στη ζωή μου δεν θέλω τίποτα αρνητικό στον τρόπο που εκφράζομαι.

Υπήρξε ωστόσο εμμονή από κάποιους.

Και τώρα, όπως βλέπω, αναθερμαίνεται. Μα δεν κάθομαι κι εγώ στο σπίτι μου. (Γελάει.) Πολλές φορές έχω βρεθεί στο επίκεντρο αρνητικής κριτικής, και μάλιστα επισταμένης, από ανθρώπους που λες «εντάξει, φτάνει πια».

Ο Βαγγέλης Περρής, για παράδειγμα, είναι ανάμεσα σε αυτούς που αγαπάνε να σε μισούν.

Τυχαίνει να μιλάει για μένα με τα χειρότερα λόγια, χωρίς καν να με γνωρίζει. Αφιερώνει συχνά κομμάτι της ενέργειας και της σκέψης του για να τεκμηριώσει την άποψή του, ότι δηλαδή είμαι ακατάλληλη για την τηλεόραση, για κάτι σοβαρό τουλάχιστον. Προφανώς θεωρώντας ότι ο ίδιος που με κρίνει είναι κατάλληλος, σοβαρός και επιτυχημένος. Θεωρώ «Περρη-ττό» να απαντάω σε καθετί που λέγεται για μένα. Τον ευχαριστώ όμως για τον χρόνο και τη φαιά ουσία που καταναλώνει.

Διαβάστε περισσότερα στο περιοδικό ΟΚ! που κυκλοφορεί στα περίπτερα!

Διαβάστε επίσης: Ιωάννα Μαλέσκου για το Tv Queen: «Έχω μια πολύ καλή εικόνα από τις συμμετέχουσες»

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ