Λίγος καιρός έμεινε μέχρι να ξεκινήσει το νέο reality του Open, Tv Queen και η Ιωάννα Μαλέσκου που ανακοινώθηκε πως θα είναι η παρουσιάστρια, μίλησε στην Ελένη Τσολάκη για το πώς αισθάνεται που επιστρέφει στην τηλεόραση αλλά και το νέο project

Να θυμίσουμε πως νωρίτερα, ο Ανδρέας Μικρούτσικος, σε συνέντευξή του ανέφερε πως η παρουσιάστρια του Tv Queen θα είναι η Ιωάννα Μαλέσκου. Η παρουσιάστρια του reality βγήκε ζωντανά στην Ελένη Τσολάκη και ανέφερε ότι:

«Έχω μια πολύ καλή εικόνα από τις συμμετέχουσες και το ενδιαφέρον δεν θα είναι μόνο έντονο, αλλά θα μας δώσει και πολλά σαν πρότζεκτ. Είναι εξαιρετικές, είναι μία και μία και είναι διαφορετικές προσωπικότητες και φυσικά έρχονται πολλές εκπλήξεις.

Δεν έχουμε συναντηθεί με τον Ανδρέα Μικρούτσικο. Είναι ένας άνθρωπος που από μόνος του είναι μία καταιγιστική προσωπικότητα. Είναι ένας βασικός λόγος που χαίρομαι γιατί υπάρχει εκατέρωθεν εκτίμηση και σεβασμός. Μόνο όμορφα πράγματα και όμορφοι άνθρωποι θα συναντηθούμε στο πρότζεκτ αυτό.

Είμαστε αυτοκόλλητες με την κόρη μου, απλά τις ώρες που δεν μπορώ να την έχω μαζί μου θα είμαι ήρεμη γιατί θα είναι με τον μπαμπά της. Έχω δημιουργικό άγχος κάθε φορά που πάει να ξεκινήσει κάτι. Έχω αυτήν την ωραία ανυπομονησία. Από την άλλη, όταν προετοιμάζεσαι και ξέρεις ότι πλαισιώνεσαι από ανθρώπους που είναι επαγγελματίες, όλο αυτό φεύγει και ρέει διαφορετικά.

Είμαι σε μία φάση της ζωής μου μεταβατική μεν και με μία ωραία απόφαση να επιστρέψω με ένα τελείως διαφορετικό πρότζεκτ από αυτό που θα περίμενα και εγώ η ίδια, αλλά γίνεται με τόση πολλή αγάπη και χαρά που ανυπομονώ.

Το μόνο βέβαιο είναι ότι θα δούμε ότι ο χώρος της τηλεόρασης είναι ελκυστικός, από την άλλη όμως για τον κόσμο που παρακολουθεί και ίσως να θέλει να συμμετάσχει, είναι πολλά πράγματα τα οποία δεν γνωρίζει. Όλες αυτές οι γραμμές, η προετοιμασία, όλος αυτός ο διαρκής αγώνας, τον οποίο κάποιοι μπορεί να μην αντιλαμβάνονται πόσο απαιτητικός είναι και απλά να στέκονται στο λαμπερό της υπόθεσης, όλα αυτά φιλοδοξούμε να τα δούμε».

Διαβάστε επίσης: Ανδρέας Μικρούτσικος για το Tv Queen: «Παρουσιάστρια θα είναι η Ιωάννα Μαλέσκου»

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ