Χαρούμενη και ευτυχισμένη δηλώνει η μητέρα της Konnie Μεταξά, Ζώζα μετά τον γάμο που έκαναν η κόρη της και ο Μάριος Καπότσης στην Κρήτη. Το ζευγάρι ενώθηκε με τα ιερά δεσμά του γάμου το Σάββατο 9 Ιουλίου στα Χανιά και αντάλλαξε όρκους αιώνιας πίστης και αγάπης μπροστά στους 200 καλεσμένους του.

Η μητέρα της νύφης Ζώζα Μεταξά μιλά στο okmag για τα όμορφα συναισθήματα που ένιωσε όταν είδε την κόρη της στην εκκλησία, για τις προετοιμασίες του γάμου, αλλά και για την απόφαση του ζευγαριού να κάνει μια θρησκευτική τελετή και έπειτα έναν αμερικάνικο γάμο ανταλλάσσοντας τους όρκους τους στην παραλία μπροστά στους καλεσμένους τους.

Τα συναισθήματα και οι ετοιμασίες του γάμου

Ποια ήταν τα συναισθήματά για τον γάμο της Konnie και του Μάριου;

Η αλήθεια είναι ότι εγώ δεν ασχολήθηκα καθόλου με τις ετοιμασίες του γάμου, ούτε ο πατέρας της. Η Κωνσταντίνα με όλα τα τρεξίματα που είχε για τα επαγγελματικά της ασχολήθηκε από το πρώτο μέχρι το τελευταίο πράγμα του γάμου μόνη της. Έτρεχε όλους αυτούς τους μήνες για τα πάντα. Δεν ήθελε να ασχοληθεί κανείς άλλος, να τα κάνει όλα μόνη της. Ούτε έβαλε planer wedding για να τη βοηθήσει.

Το αποτέλεσμα ήταν πολύ φρέσκο και πολύ αληθινό. Είχε feeling και δεν ήταν στημένο. Μου άρεσε πάρα πολύ. ένιωσα πολύ όμορφα. Tον γάμο των παιδιών τον περίμενα τόσο πολύ. Το έπιασα αυτό το feeling που ήθελε το ζευγάρι. Όχι, μόνο εγώ, αλλά και όλος ο κόσμος που ήταν εκεί. Όλοι χόρευαν από την αρχή μέχρι το τέλος, παρά την κούραση.

Πότε αρχίσατε τις ετοιμασίες;

Πριν από τις 5 το απόγευμα αρχίσαμε τις ετοιμασίες για τον γάμο. μετά πήγαμε στον θρησκευτικό γάμο. Έπειτα έγινε ο αμερικάνικος γάμος που ήταν φανταστικός. Εγώ μόνο στις ταινίες το είχα δει.

Πώς προέκυψε η σκέψη για τον αμερικάνικο γάμο;

Αυτό ήταν μια έμπνευση της Κωνσταντίνας γιατί ήρθαν στον γάμο της και οι φίλοι της από Αμερική που σπούδαζαν μαζί και ήταν πολύ συγκινημένη. Έκαναν μεγάλο ταξίδι και την τίμησαν που ήρθαν, οπότε και εκείνη θέλησε να κάνει την τελετή στην παραλία. Ήταν όλα τόσο όμορφα και είχαν μια αλήθεια και ένα συναίσθημα που ξεχείλιζε σε όλους και αυτό έβγαινε.

Ο γάμος είχε τον χαρακτήρα και την αυθεντικότητα της Konnie;

Η Κωνσταντίνα δεν είναι στημένη και δήθεν και κάνει πάντα ό,τι νιώθει. Είναι αληθινή, αυθεντική και έχει μεγαλώσει με το μότο ότι δεν χρειάζεται να κρύβεται από τίποτα και κανέναν. Οι επιλογές είναι δικές της και αποδεκτές, φυσικά όταν δεν ενοχλούν τους υπόλοιπους. Οπότε αυτό το παιδί έχει μεγαλώσει έτσι και είναι αληθινό.

Στη σχέση της και στον τρόπο που συμπεριφέρεται είναι σοβαρή και σωστή, αλλά δεν παύει να είναι αυθόρμητη.

Ιδανικός σύντροφος για την κόρη της Ζώζας Μεταξά είναι ο Μάριος Καπότσης

Πώς νιώσατε όταν η κόρη σας έφθασε στην εκκλησία;

Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη εδώ και πολύ καιρό. από τότε που γνώρισα τον σύντροφο της κόρης μου. Τον αγαπώ σαν παιδί μου. Η ένωση αυτών των παιδιών ήταν ό,τι καλύτερο. Ταιριάζουν απόλυτα και τον αγαπώ πολύ τον Μάριο. Πραγματικά να μου έλεγαν πώς θα ήθελες να είναι ο γαμπρός σου, αν τον έφτιαχνα εγώ μπορεί κάτι να έλειπε. Στον Μάριο δεν λείπει τίποτα, είναι όπως ακριβώς θα ήθελα να είναι ο γαμπρός μου.

Τι σας έμεινε ως ανάμνηση από το γαμήλιο πάρτι;

Στο πάρτι δεν σταμάτησα να χορεύω. Η χαρά μου ήταν μεγάλη και δεν είχα καμιά κούραση. Ήμασταν όλοι ξυπόλητοι γιατί είχε αμμουδιά και χορεύαμε από το βράδυ ως τις 6 το πρωί.

Πώς νιώθει η Konnie μετά τον γάμο;

Ουσιαστικά, τίποτα δεν έχει αλλάξει μετά τον γάμο. τα παιδιά έμεναν από πριν μαζί, οπότε όλα μια χαρά. Μόνο πριν από τον γάμο η Κωνσταντίνα είχε λίγο άγχος. Όλα πήγαν μια χαρά και από εδώ και πέρα εύχομαι να πάνε ακόμη καλύτερα. Να είναι καλά τα παιδιά και ευτυχισμένα.

Τα παιδιά θα φύγουν τώρα για ταξίδι του μέλιτος;

Ναι, ετοιμάζονται. Σε λίγο καιρό θα φύγουν για ταξίδι του μέλιτος γιατί έχουν ακόμη κάποιες υποχρεώσεις και οι δυο.

Ο Μάριος Καπότσης και η κόρη της Ζώζας Μεταξά και του Λευτέρη Πανταζή στον γάμο τους:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ