Στα Χανιά παντρεύτηκε η Konnie Μεταξά με τον αγαπημένο της Μάριο Καπότση το περασμένο Σάββατο. Από το πλευρό της νύφης δεν έλειπαν φυσικά οι γονείς της, Λευτέρης Πανταζής και Ζώζα Μεταξά. Η Ζώζα Μεταξά καμάρωσε την κόρη της ντυμένη νύφη και γλέντησε και εκείνη στο πάρτι που ακολούθησε του γάμου. Λίγα 24ωρα μετά τον γάμο ήρθε και η δημόσια ευχή της Ζώζας Μεταξά για το ζευγάρι. «Παιδιά μου όμορφα. Να είστε ευτυχισμένοι και αγαπημένοι για όλη σας την ζωή», έγραψε για να συνοδεύσει μια σειρά φωτογραφίες από το μυστήριο.

Τα στιγμιότυπα που έχουν δημοσιεύσει τόσο το ζευγάρι, όσο και οι ευτυχισμένοι γονείς τους είναι πολλά. Σε μια από τις τελευταίες της αναρτήσεις στα Instagram stories της, η Ζώζα Μεταξά αποκάλυψε μια ιδιαίτερη στιγμή που είχε με την κόρη της την ημέρα του γάμου της. Η Konnie Μεταξά πέφτει συγκινημένη στην αγκαλιά της μητέρας της, Ζώζας κατά την προετοιμασία της για το μυστήριο. Η νύφη φορά ακόμα τα ρόλεϊ στα μαλλιά της και τη νυφική της ρόμπα και αγκαλιάζει σφιχτά τη μητέρα της που είναι ντυμένη για τον γάμο.

Η στιγμή συγκίνησης της Konnie Μεταξά στην αγκαλιά της μητέρας της, Ζώζας. (Instagram/zozametaxa)

Θυμίζουμε ότι η Konnie Μεταξά και ο Μάριος Καπότσης παντρεύτηκαν στον Ιερό Ναό του Αγίου Εφραίμ στα Φαλάσαρνα έχοντας στο πλευρό τους τις οικογένειές τους, αλλά και αγαπημένα τους φιλικά πρόσωπα, με τη λίστα των καλεσμένων να αγγίζει τα 200 άτομα.

Ο Λευτέρης Πανταζής φόρεσε ένα μεταξωτό σιέλ κοστούμι δημιουργία δια χειρός Prince Erotokritos Atelier. Η Ζώζα Μεταξά που κάνει σπάνια δημόσιες εμφανίσεις επέλεξε μια ντραπέ ροζ δημιουργία για τον γάμο της κόρης της.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ