Η Konnie Μεταξά παντρεύτηκε το περασμένο Σάββατο στα Χανιά και λίγες ημέρες μετά δημοσιεύει το φωτογραφικό άλμπουμ του γάμου της με τον Μάριο Καπότση.

Η Konnie Μεταξά και ο Μάριος Καπότσης έζησαν μία από τις πιο όμορφες στιγμές της κοινής τους πορείας. Παντρεύτηκαν στον Ιερό Ναό του Αγίου Εφραίμ στα Φαλάσαρνα έχοντας στο πλευρό τους τις οικογένειές τους, αλλά και αγαπημένα τους φιλικά πρόσωπα, με τη λίστα των καλεσμένων να αγγίζει τα 200 άτομα.

Ανάμεσά τους είδαμε την Ελένη Φουρέιρα που συνοδευόταν από τον αγαπημένο της, Αλμπέρτο Μποτία. Στη λίστα με τους καλεσμένους ήταν ακόμα ο Φίλιππος Ιωάννου (Fipster), η συνεργάτιδά της από την Panik Records Λία Παπαδοπούλου, η Έλενα Γαλύφα και ο Dj Valentino, ο Ερωτόκριτος που υπέγραψε και τα κοστούμια του γαμπρού.

Στις φωτογραφίες που δημοσίευσε η Konnie Μεταξά στο Instagram της βλέπουμε στιγμές από το μυστήριο, αλλά και το πάρτι που ακολούθησε. «Το μεγαλύτερο πάρτι της ζωής μας», έγραψε η τραγουδίστρια.

Δείτε το φωτογραφικό άλμπουμ του γάμου της Konnie Μεταξά και του Μάριου Καπότση:

Ενδιαφέρον είχε και η προετοιμασία της νύφης, όπου βρέθηκαν όλες οι καλές της φίλες αλλά και η μαμά της, Ζώζα Μεταξά. Στον γαμπρό βρέθηκε ο μπαμπάς της, Λευτέρης Πανταζής που έδωσε τον εορταστικό τόνο με μαντινάδες.

Στις παραδόσεις που επίσης τήρησε η Konnie Μεταξά ήταν κι αυτή που θέλει τη νύφη να γράφει στη σόλα των παπουτσιών της τα ονόματα αυτών που θέλουν να παντρευτούν. Όποιο μέχρι το τέλος της βραδιάς σβηστεί θα είναι και το επόμενο που θα ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ