Τρικούβερτο γλέντι έχει στηθεί τις τελευταίες μέρες στα Χανιά με αφορμή τον γάμο της Konnie Μεταξά και του Μάριου Καπότση. Πρωταγωνιστής στην εορταστική ατμόσφαιρα είναι φυσικά ο μπαμπάς της νύφης, Λευτέρης Πανταζής.

Λίγες ώρες πριν από το μυστήριο ο τραγουδιστής βρέθηκε στην προετοιμασία του γαμπρού. Ο πολίστας ήταν περιτριγυρισμένος από τους φίλους και κουμπάρους του αλλά και μουσικούς που συνόδευσαν την προετοιμασία του με μαντινάδες.

Στη γιορτή συμμετείχε και ο πεθερός του, Λευτέρης Πανταζής αποδεικνύοντας για ακόμα μια φορά τη στενή σχέση που έχουν.

«Δεν επιτρέπονται τα παιδιά στον γάμο! Οι νταντάδες έχουν πάρει ήδη φωτιά, ο Ιούλιος θα είναι ο καλύτερός τους μήνας. (Γελάει.) Θέλουμε όσοι έρθουν στον γάμο μας να περάσουν ωραία. Να μην έχουν το άγχος των παιδιών, να μην πρέπει να φύγουν νωρίς, να μπορούν και τα ζευγάρια να κάνουν έναν δεύτερο μήνα του μέλιτος. Για αυτό είπα να μη φέρουν μαζί παιδιά, για να είμαστε όλοι στην ίδια φάση: «Ξαναερωτευόμαστε, παρτάρουμε, δεν μας νοιάζει τίποτα!». Θέλω να έχει αυτό το vibe o γάμος», είχε δηλώσει η Konnie Μεταξά σε συνέντευξή της στο ΟΚ! δίνοντας μια γεύση από αυτά σχεδίασαν για τον γάμο τους.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ