Τη Ναταλία Δήμου την γνωρίσαμε στη σειρά του Ant1 «Οι συμμαθητές» ενώ πέρσι την απολαύσαμε στον «Σασμό» του Alpha! Η ταλαντούχα ηθοποιός φέτος πρωταγωνιστεί στην παράσταση «Το στρίψιμο της βίδας» και όπως αποκαλύπτει στο okmag είναι η πρώτη φορά που ασχολείται η ίδια με την θεατρική παραγωγή. Κάτι δύσκολο αλλά όχι ακατόρθωτο.

Η Ναταλία Δήμου έχει μια όμορφη οικογένεια με τον σύζυγό της Αλέξανδρο Φούκη. Έχουν αποκτήσει μια κόρη τη Διώνη και όπως αποκάλυψε την Πρωτομαγιά η ηθοποιός είναι έγκυος στο δεύτερο παιδάκι τους! Σήμερα η Ναταλία αποκαλύπτει στο okmag σε ποιο μήνα της εγκυμοσύνης της βρίσκεται για τη ζωή με τον σύζυγό της και την κόρη τους αλλά και για την θεατρική της παράσταση. Μιλά όμως και για την απίστευτη πρόταση γάμου που της έκανε ο σύζυγός της ενώ έκαναν αναρρίχηση!

Εδώ και 17 μήνες «παίζεις» έναν από τους σημαντικότερους ρόλους σου αυτόν της μητέρας. Πώς είναι η Ζωή με τη Διώνη;

Είναι ο καλύτερος ρόλος της ζωής μου! Με απέραντες στιγμές ευτυχίας, συγκίνησης, γέλιου, αγωνιών και κούρασης! Συναισθήματα μοναδικά!

Πριν λίγες μέρες αποκάλυψες ότι είσαι έγκυος για δεύτερη φορά!

Διανύω τον 5ο μήνα εγκυμοσύνης, ελπίζω όλα να κυλήσουν όμορφα και να έρθει το νέο μέλος υγιές και δυνατό! Περιμέναμε να περάσουν οι πρώτοι μήνες για να το ανακοινώσουμε. Η Διώνη περιμένει με ανυπομονησία να κρατήσει στην αγκαλιά της το αδελφάκι της!

Ο σύζυγός σου βοηθάει με την μικρή, όταν έχεις πρόβες ή παραστάσεις;

Είναι εκπληκτικός σύζυγος και μπαμπάς! Με βοηθάει και μπορώ να κάνω γυρίσματα και πρόβες χωρίς να έχω κάποια δυσκολία. Επίσης οι γονείς μου, όταν δουλεύουμε και οι δύο, είναι πάντα εκεί και τους ευχαριστώ τόσο πολύ.

Η πιο πρωτότυπη πρόταση γάμου!

Πώς σου έκανε πρόταση γάμου;

Η πρόταση γάμου ήταν κυριολεκτικά μεγάλη έκπληξη και δεν περίμενα ποτέ να συμβεί, γιατί δεν είχα την λαχτάρα να παντρευτώ. Το μέρος δεν περνάει εύκολα σε κάποιον από το μυαλό! Με πήγε για αναρρίχηση, κάναμε ήδη 3 χρόνια και τοποθέτησε το δαχτυλίδι σε έναν από τους βράχους που σκαρφαλώναμε!

Απ΄όσο γνωρίζω είναι στον επιχειρηματικό χώρο και όχι στον καλλιτεχνικό. Με τι ασχολείται; Πιστεύεις ότι βοηθάει τη σχέση το γεγονός ότι δεν είναι στον δικό σου χώρο τον καλλιτεχνικό;

Ασχολείται πολύ μεγάλο διάστημα με τον χώρο της εστίασης και τα τελευταία χρόνια δημιουργήσαμε μαζί μια εταιρεία χονδρικού εμπορίου καφέ καθώς έχουμε και ένα κατάστημα καφέ. Θεωρώ ότι δυο άνθρωποι μπορούν να συνυπάρξουν αρμονικά ακόμα κι αν δουλεύουν στον ίδιο τομέα. 

H θεατρική παράσταση «Το στρίψιμο της βίδας» με τον Σόλωνα Τσούνη

Το στρίψιμο της βίδας. Ένα έργο που έχει γίνει επιτυχία και θεατρικά και στον κινηματογράφο. Γιατί το διάλεξες;

Έπειτα από αρκετή έρευνα για θεατρικό έργο, επίλεξα το συγκεκριμένο γιατί εξ αρχής μου έκανε μεγάλη αίσθηση η υπόθεση, το πως θα μπορέσω να το βγάλω εις πέρας, ένα είδος που δεν είναι συνηθισμένο να ανεβαίνει στο θέατρο και επειδή μου αρέσουν τα δύσκολα! Ήταν μεγάλο στοίχημα για μένα. 

Άκουσα ότι η παράσταση είναι δική σου παραγωγή. Είναι εύκολο για έναν ηθοποιό, έναν καλλιτέχνη να ασχολείται και επιχειρηματικά με το θέατρο;

Είναι η πρώτη μου παραγωγη και η αλήθεια είναι ότι πήρα αυτήν την απόφαση, λόγω της κόρης μου. Επί 13 μήνες την θήλαζα αποκλειστικά και το βράδυ ήταν δύσκολο να βρίσκομαι εκτός σπιτιού. Για τα γυρίσματα ήταν διαχειρίσιμη η κατάσταση! Η κατάσταση επίσης που βιώσαμε με την καραντίνα δεν μας επίτρεψε να εργαστούμε στο θέατρο, οπότε η ανάγκη μου για την σκηνή ήταν μεγάλη. Δεν είναι εύκολο το να κάνεις παραγωγή, θέλει πολύ κόπο, όμως γίνεται!

Σε είδαμε πέρσι στο Σασμό. Σκέφτεσαι να κάνεις τηλεόραση;

Την τηλεόραση την αγαπώ και χαίρομαι κάθε φορά να παίζω σε ωραίες σειρές και να έχω όμορφες συνεργασίες! Είναι ένας κόσμος μαγικός. 

Ποια σειρά σου άρεσε φέτος και σκέφτηκες ότι θα ήθελες να συμμετέχεις;

Η αλήθεια είναι πως δεν έχω καταφέρει να παρακολουθήσω κάποια σειρά, γιατί είχα πολυ γεμάτο πρόγραμμα, όμως είναι πολύ αξιόλογες οι δουλειές που υπάρχουν. Η μυθοπλασία συνεχίζει δυναμικά και είναι κάτι που θέλω σύντομα να μπορέσω να είμαι μέρος σε μία δουλειά τέτοιου είδους.

Το «στρίψιμο της βίδας» θα παίζεται για άλλες δυο παραστάσεις Δευτέρα και Τρίτη 8και 9 /5

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ