Το αριστούργημα του Χένρι Τζέημς «Το στρίψιμο της Βίδας». Έχει αγαπηθεί πολύ, διότι συνδυάζει στοιχεία ενός κλασικού έργου με την αγωνία ενός θρίλερ. Εναλλάσσονται το πραγματικό με το μη πραγματικό, η αίσθηση με την παραίσθηση. Η εκπληκτική ταινία «Οι άλλοι» είναι εμπνευσμένη από το εμβληματικό αυτό μυθιστόρημα.

H Nαταλία Δήμου και ο Σόλων Τσούνης που αυτή την περίοδο βλέπουμε στο σήριαλ «Παγιδευμένοι» συναντιούνται στο θέατρο Άνεσις κάθε Δευτέρα και Τρίτη στις 9 το βράδυ. Πρεμιέρα 3 Απριλίου.

Η ιστορία μίας νεαρής γκουβερνάντας που αναλαμβάνει τη φροντίδα δύο ορφανών παιδιών, σε μία έπαυλη στην αγγλική εξοχή. Ένας γοητευτικός άνδρας, φιγούρα που είναι μόνιμα στο μυαλό της και μία μυστηριώδης οικονόμος. Η προσωπικότητα των παιδιών την σαγηνεύει, ώσπου αντιλαμβάνεται μεταφυσικές παρουσίες να τα παρακολουθούν και να καλούν να πάνε κοντά τους. Στόχος της να αντιμετωπίσει τα πάντα. Κάθε δυσκολία. Ό,τι κι αν παραμονεύει, θέλει να διαφυλάξει την παιδική αθωότητα των πανδιών. Το υποσχέθηκε σε εκείνον…

Μήπως όμως είναι όλο το προϊόν της παράνοιάς της; Τι είναι αληθινό και τι όχι;
Ιστορία τρόμου; Ψυχολογικό θρίλερ; Η επιλογή είναι αποκλειστικά δική σας.

Συντελεστές:

Διασκευή : Δημοσθένης Παπαδόπουλος

Σκηνοθεσία: Δημήτρης Δεγαΐτης

Ερμηνεύουν : Ναταλία Δήμου , Σόλων Τσούνης

Μουσική : Νίκος Τσέκος

Κινησιολογία : Μαρίζα Τσίγκα

Φωτισμοί : Μελίνα Μάσχα

Σκηνικά – Κοστούμια : Δημήτρης Κωνσταντάρας

Φωτογραφίες : Ιωάννα Μορφίνου

Βίντεο : Γιώργος Κουκούλης

Γραφιστική : Twenty2twins

Προπώληση εισιτηρίων : viva.gr

Ημέρες & Ώρες Παραστάσεων : Δευτέρα – Τρίτη στις 21:00

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ