Παραφράζοντας τη ρήση του Τανιζάκι «Η ομορφιά είναι ψυχρή, σκοτεινή και διακριτική», η φετινή κριτής του My Style Rocks, Ηλιάνα Παπαγεωργίου επιβεβαιώνει ότι η ομορφιά μπορεί να είναι θερμή, λαμπερή και ηχηρή, ανατρέποντας όλα τα σχετικά στερεότυπα που ακολουθούν τις καλλονές. Μιλώντας στο περιοδικό ΟΚ! αποκαλύπτει τα συναισθήματά της για τον νέο της ρόλο αλλά και τους συνεργάτες της. Γιατί αποκαλεί overqualified την Κατερίνα Καραβάτου:

Πώς είναι να βρίσκεις στη διπλανή θέση της κριτικής επιτροπής πάλι τον Δημήτρη Σκουλό;

Καταπληκτικό. Είμαστε διπλανούληδες. Είναι σαν μην άλλαξε ποτέ τίποτα. Όλα κάνουν κύκλο, ποτέ δεν ξεφεύγεις από τον κύκλο, να ξέρεις. Πάντα γυρίζεις γύρω γύρω και όταν κάνεις λάθη, τα ξαναβρίσκεις μπροστά σου, αν δεν τα έχεις διορθώσει. Με τον «Σκουλ μου» είμαστε πολύ καλοί φίλοι, μιλάμε στο τηλέφωνο, λέμε τα νέα μας, τα μυστικά μας, υπάρχει μεγάλη εμπιστοσύνη μεταξύ μας. Από την άλλη, είναι και ο Στέλιος Κουδουνάρης, με τον οποίο έχουμε δέσει από το πρώτο γύρισμα. Είχα γνωρίσει τον Στέλιο από την Έλενα (σ.σ. Χριστοπούλου), γιατί ήταν δίπλα του τις προηγούμενες χρονιές, ακριβώς στη θέση που κάθομαι φέτος εγώ. Οπότε τον Στέλιο τον έχω ήδη στην καρδιά μου, τον έχω γνωρίσει καλά, τον έχω συμπαθήσει, έχουμε φάει μαζί. Νιώθω πως είμαστε κάπου έξω και όχι σε ένα τηλεοπτικό πλατό.

Πολλά ειπώθηκαν για την Κατερίνα Καραβάτου που ανέλαβε την παρουσίαση της εκπομπής. Μάλιστα, κάποιοι τη χαρακτήρισαν overqualified για τη θέση.

Νομίζω πως η Κατερίνα είναι overqualified για την κοινωνία μας. Είναι ένας άνθρωπος με μεγάλο πνεύμα, καλοσύνη. Και είναι και εξαιρετική συνεργάτιδα.

Ποια είναι η πρώτη σου εντύπωση από τις παίκτριες;

Είναι 9 κορίτσια τελείως διαφορετικά μεταξύ τους. Είναι όλες πολύ έτοιμες για το σόου, η μόδα αρέσει σε όλες τους, αλλά αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι γνωρίζουν από στυλ. Εμείς πάντως κάνουμε ό,τι καλύτερο για να τις βοηθήσουμε.

Έχεις ξεχωρίσει κάποια;

Πάντοτε, ακόμη και σε μια παρέα, θα ξεχωρίσει κάποιος και θα είναι πιο «κοντά» σου. Θα γίνουν σίγουρα κάποιες αγαπημένες μου, αλλά προς το παρόν είναι όλες αγαπημένες, γιατί είναι αρχή και θέλω σιγά σιγά να τις μάθουμε.

Διαβάστε περισσότερα στο περιοδικό ΟΚ! που κυκλοφορεί με Τα Νέα Σαββατοκύριακο.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ