Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου μίλησε στο περιοδικό ΟΚ! για την επαγγελματική αλλά και την προσωπική της ζωή. Ανάμεσα σε άλλα μοιράστηκε καθημερινές της συνήθειες, ενώ απάντησε αν διασκεδάζει όπως τα άλλα κορίτσια της ηλικίας της και τι καταχρήσεις κάνει.

«Η μόνη μου κατάχρηση είναι να τρώω junk food που είναι το αγαπημένο μου. Πατάτες τηγανητές, μπέργκερ, πίτσα, τρώω μόνο τέτοια» αποκάλυψε η κριτής του My Style Rocks. Δεν τρώω καλομαγειρεμένο φαγητό, αλλά θα προσπαθήσω να το αλλάξω».

«Πιο νέα, επειδή ήμουν συγκεντρωμένη στη δουλειά μου, θεωρούσα πως το να διασκεδάζω και να βγαίνω, να ξεφεύγω και να είμαι νυσταγμένη την επομένη θα μου έκανε κακό στη δουλειά και δεν θα ήμουν φρέσκια ή δεν θα ήμουν επαγγελματίας. Οπότε το έχασα αυτό στα ωραία μου χρόνια, 20 με 30. Συνειδητά είχα αποφασίσει να κάνω άλλου είδους ζωή» συνεχίζει η Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

«Τα τελευταία χρόνια όμως πλησιάζοντας τα 35 –τα κλείνω στις 5 Φεβρουαρίου– και αναλογιζόμενη τι δεν έχω ζήσει –και από φόβο μην το βρω μπροστά μου– τώρα βγαίνω περισσότερο. Πάω για φαγητό με τους φίλους μου, ξενυχτάω, θα χορέψω, θα τραγουδήσω και θα περάσω καλά. Παντού πάω, ακολουθώ την παρέα. Πώς φαντάζεσαι τη ζωή σου στα 45 σου; Άσε, μεγάλωσα ήδη. Μου αρέσουν τα παιδιά, οπότε αν με αξιώσει ο Θεός… Να είμαι υγιής, χαρούμενη με τη ζωή μου και να διασκεδάζω ακόμη».

Διαβάστε περισσότερα στο περιοδικό ΟΚ! που κυκλοφορεί με Τα Νέα Σαββατοκύριακο.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ