Η νέα κριτής του My Style Rocks είναι το forever hair goals girl μας. Τα μαλλιά της δείχνουν πάντα τόσο υγιή και πλούσια και αυτή τη φορά ο hair stylist της, Πάνος Παπανδριανός, μάς έδειξε τη τεχνική κουρέματος που επιλέγει. Το butterfly haircut είναι το μυστικό πίσω από τα υπέροχα μαλλιά της Ηλιάνας Παπαγεωργίου.

Διαβάστε Επίσης: Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου με το ίδιο αξεσουάρ μαλλιών με τη Μπέλα Χαντίντ

Butterfly haircut, η νέα εμμονή των celebrity

Σε λίγες ώρες περιμένουμε την έναρξη του My Style Rocks και η Ηλιάνα Παπαγεωργίου μας τροφοδοτεί συνεχώς με τα beauty preps της. Ένα από αυτά και το butterfly haircut που επιλέγει για κίνηση και όγκο στα μαλλιά. Την τεχνική εντοπίσαμε σε ένα από τελευταία story της παρουσιάστριας/μοντέλου.

 butterfly haircut

Πρόκειται για ένα κούρεμα που δίνει τη ψευδαίσθηση του κοντύτερου μήκους στα μαλλιά χωρίς ωστόσο να έχει πράγματι κοπεί μάκρος. Στην ουσία, αυτή την ψευδαίσθηση τη δημιουργούν τα κοντύτερα μήκη στο μπροστινό μέρος που έρχονται σε διάφορα layers και συχνά ξεκινούν από πλαϊνές αφέλειες ή αν θέλετε French bangs. Τα κοντύτερα αυτά layers πλαισιώνονται από πιο μακριά έτσι ώστε να μην χαθεί το μήκος. Αυτό ακριβώς το ελαφρύ φιλάρισμα και η διαφορά στα μήκη είναι αυτά που χαρίζουν όγκο και κίνηση ενώ δίνουν ένα πολύ playful vibe στα μαλλιά σας. Μας αρέσει πολύ η επιλογή, καθώς δίνει την ευελιξία τα χτενίσματα να δείχνουν πιο πλούσια καθ’ όλη τη διάρκεια του reality μόδας. Extra bonus είναι ότι ως κούρεμα ταιριάζει στα περισσότερα πρόσωπα, γι᾽αυτό εξάλλου έχει αγαπηθεί από τόσες celebrity. Κολακεύει ωστόσο ιδιαίτερα τα οβάλ και τετράγωνα πρόσωπα, χάρη στον τρόπο με τον οποίο τα layers πλαισιώνουν και δίνουν σχήμα στις γωνίες του προσώπου.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ