Την τηλεοπτική «Άννα» στη σειρά «Ο Γιατρός» με συμπρωταγωνιστή της τον Κωνσταντίνο Μαρκουλάκη στον Alpha υποδύεται η Δήμητρα Σιγάλα τη φετινή τηλεοπτική σεζόν. Η γνωστή ηθοποιός φωτογραφίζεται για το περιοδικό ΟΚ! και μιλά για όλα.

Ποια ήταν η αντίδρασή σου όταν σου πρότειναν να παίξεις στον Γιατρό;

Θα έλεγα ότι δεν ενθουσιάστηκα όταν μου έκαναν την πρόταση, με την έννοια ότι ποτέ δεν παρακολουθούσα σειρές ιατρικού περιεχομένου. Όταν βλέπω νοσοκομεία και αρρώστιες στην τηλεόραση, γυρίζω κανάλι.

Τι σε έκανε τελικά να πεις το «ναι»;

Διαβάζοντας το σενάριο παρατήρησα αμέσως ότι οι χαρακτήρες είναι τόσο ωραία διαμορφωμένοι ώστε είχε νόημα για μένα να ασχοληθώ με ένα είδος που δεν με συγκινούσε μέχρι πρότινος. Σίγουρα έπαιξε ρόλο ότι πρωταγωνιστής είναι ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης. Μαζί του έχω ήδη παίξει δύο
φορές στο θέατρο, στον Δον Ζουάν στο Σόχο στο Χώρα, στην πρώτη σκηνοθεσία του Κωνσταντίνου στο θέατρο, και στο μιούζικαλ Chicago στο Παλλάς, σε σκηνοθεσία Σταμάτη Φασουλή, αλλά τώρα είναι η πρώτη μας Τηλεοπτική συνεργασία. Είναι ένας άνθρωπος δοτικός, ευφυής και νιώθω ότι ταιριάζουμε στον τρόπο παιξίματος. Έχουμε καλή χημεία και ως εκ τούτου ήταν ένα πολύ θετικό και δημιουργικό στοίχημα για μένα.

Ένα στοίχημα που το απόλαυσες;

Εννοείται, ναι. Είναι και οι κριτικές που παίρνουμε πολύ θετικές και η ανταπόκριση και η αγάπη από τον κόσμο. Περίμενα ότι θα είχαμε ένα καλό αποτέλεσμα γιατί είναι μια πολύ καλοστημένη σειρά, αλλά είναι πάντα αστάθμητος παράγοντας αν θα ανταποκριθεί το κοινό θετικά. Έχουμε ήδη γυρίσει 16 επεισόδια, που αποτελούν τον πρώτο κύκλο της σειράς. Στην Ιταλία, από όπου προέρχεται το πρωτότυπο φορμάτ, τώρα θα ξεκινήσει να προβάλλεται ο τρίτος κύκλος. Είναι θέμα του καναλιού και της παραγωγής αν θα συνεχίσουμε και εδώ.

Διαβάστε περισσότερα στο περιοδικό ΟΚ! που κυκλοφορεί στα περίπτερα!

Διαβάστε επίσης: Η Δήμητρα Σιγάλα στο ΟΚ!: «Στη Θεσσαλονίκη, πέρασα ένα έκτακτο χειρουργείο. Θα μπορούσα να είχα πεθάνει»

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ