Ο πολυπράγμων concept maker Γεώργιος Thisseas Καράμπελλας υποδέχεται το ΟΚ! στο νέο του σπίτι στο Πήλιο, στον Άγιο Γεώργιο Νηλείας, το οποίο ανακαίνισε εξολοκλήρου μόλις σε ενάμιση μήνα, αποδεικνύοντας ότι πάντα αναζητά έναν καινούριο στόχο να τον συναρπάσει στη ζωή του.

Στη συνέντευξή του στο περιοδικό μεταξύ άλλων ο Γεώργιος Thisseas Καράμπελλας αναφέρεται στα κακόβουλα σχόλια που έχει δεχτεί για την εικόνα του και τη διαφορετικότητά του.

Έχεις δεχτεί κακόβουλα σχόλια για την εικόνα σου;

Ουυυ. Από το «αποτυχημένος δανδής» μέχρι ότι είμαι ομοφυλόφιλος. Στο σχολείο, όπως και σε μια αστική κοινωνία, δεν ήταν συνηθισμένο να φοράς κόκκινες κάλτσες, όπως ήθελα εγώ. Η κόκκινη κάλτσα δεν έχει να κάνει με τον σεξουαλικό μου προσανατολισμό, αλλά με τα στερεότυπα. Οι άνθρωποι τότε σκέφτονταν ότι κάποιος που φορά κόκκινες κάλτσες είναι ομοφυλόφιλος. Όμως από το ένα αυτί μου έμπαιναν και από το άλλο έβγαιναν .

Τι σκέφτηκες με την ψήφιση του νομοσχεδίου που επιτρέπει τον γάμο σε ομόφυλα ζευγάρια;

Δεν σκέφτηκα κάτι ιδιαίτερο, δεν με αφορά. Δεν είμαι ομοφυλόφιλος. Ωστόσο, ως άνθρωπος ενδιαφέρομαι για τους συνανθρώπους μου. Αν και δεν έχω υποστεί bullying σαν να ήμουν ομοφυλόφιλος, δέχτηκα bullying γιατί υπήρχε η εσάνς ότι ήμουν «περιεργούλης», επειδή μπορεί να φορούσα χρώματα ή έκανα χορό. Άρα ξέρω πολύ καλά τι σημαίνει να σε βλέπουν ως διαφορετικό. Μπαίνω λοιπόν μπροστά για να υποστηρίξω οποιονδήποτε αισθάνεται διαφορετικός. Και δηλαδή τι πάει να πει διαφορετικός; Πώς οριοθετείται το κανονικό και το διαφορετικό; Πρέπει να είμαστε στην ίδια γωνία όλοι μαζί. Προσωπικά δεν με ενδιαφέρει ποιος κοιμάται με ποιον ή αυτό που έλεγα πριν, τι λεφτά βγάζει ο ένας και ο άλλος. Η ψήφιση του συγκεκριμένου νομοσχεδίου μού φάνηκε προφανής. Ήταν καιρός να γίνει. Είναι τόσο δεδομένο ώστε δεν με εντυπωσίασε.

Διαβάστε περισσότερα στο περιοδικό ΟΚ! που κυκλοφορεί στα περίπτερα!

Διαβάστε επίσης:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ