Πέρα από το κοινό, οι δύο άνθρωποι από τους οποίους παίρνει feedback ο Αποστόλης Τότσικας είναι η Ρούλα Ρέβη και ο αδελφός του, ο σκηνοθέτης κινηματογράφου Θανάσης Τότσικας.

«Πιο πολύ βέβαια τη Ρούλα ακούω. Εκεί που εγώ δεν το ’χω σαν business, μου λέει τι πρέπει να κάνω. Μου κάνει καλό γιατί έχω και ένα δεύτερο κριτήριο. Αυτό με βοηθάει πάρα πολύ. Την εμπιστεύομαι απόλυτα γιατί το ξέρει πάρα πολύ καλά το “παιχνίδι”» υποστηρίζει στο ΟΚ!.

«Το ίδιο άνετος νιώθω πάντα με όλους, απλά με τη Ρούλα το πάμε στα άκρα. Καλά, όχι ότι με τους άλλους δεν το κάνω. Στην Ελλάδα γνωρίζουμε ο ένας τον άλλο έτσι κι αλλιώς. Με τη Ρούλα όμως είναι πιο cool τα πράγματα», αναφέρει για το πόσο άνετα νιώθει όταν τον φωτογραφίζει η σύζυγός του.

«Το χιούμορ είναι το Α και το Ω στη σχέση μου με τη Ρούλα. Δεν μπορώ ανθρώπους που δεν έχουν χιούμορ. Άνθρωποι που δεν έχουν χιούμορ πιστεύω ότι δεν είναι καλά μέσα τους. Με τη Ρούλα γελάμε πολύ» μου λέει.

Τι άλλο, πέρα από το χιούμορ, σε γοητεύει σε εκείνη;

Καταρχάς είναι έξυπνη. Είναι όμορφη, φιλοσοφημένη. Είναι ένα σταθερό πάτημα για μένα που φεύγω από τις ράγες. Είναι ο άνθρωπός μου, οπότε αυτό τα λέει όλα. Είναι μεγάλη έμπνευση για μένα. Είναι σημαντικό με τον άνθρωπό σου, γιατί είναι αμοιβαίο αυτό, να υπάρχει αυτή η σχέση.

Είναι για σένα έμπνευση η επιθυμία της, όπως αποκάλυψε, να τελειώσει τις δύο τάξεις που άφησε στο σχολείο;

Σίγουρα η δίψα για μάθηση είναι κάτι που με εμπνέει και με κάνει περήφανο. Όποτε σίγουρα θα τη στηρίξω. Η Ρούλα είναι ένα πλάσμα που δεν βλέπει μπροστά της εμπόδια αλλά κινούμενους στόχους, που πρέπει να φύγουν από τη μέση. Καθότι Τοξότης, θα βγάλει ένα βέλος από τη φαρέτρα της και θα τους πετύχει. (Γελάει.)

Διαβάστε περισσότερα στο περιοδικό ΟΚ! που κυκλοφορεί με Τα Νέα Σαββατοκύριακο.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ