Αφιερωμένα στα παιδιά τους φαίνεται πως είναι τα Σαββατοκύριακα για τον ηθοποιό και την φωτογράφο. Ο Αποστόλης Τότσικας και η Ρούλα Ρέβη φροντίζουν να περνούν με την κόρη και το γιο τους ποιοτικό χρόνο ενώ μοιράζονται κάποιες από τις στιγμές αυτές και μέσα από τα social media τους.

Εκείνη που αναλαμβάνει να απαθανατίσει φυσικά τις εξορμήσεις τους είναι η Ρούλα Ρέβη. Το αποτέλεσμα το βλέπουμε και στις φωτογραφίες που ανέβασαν το μεσημέρι του Σαββάτου. Η φωτογράφος μοιράστηκε ένα στιγμιότυπο με τον σύζυγό της και τον γιο τους θέλοντας να στείλει παράλληλα ένα μήνυμα για όσα γίνονται τα τελευταία 24ωρα στην Ουκρανία.

«Χρειαζόμαστε τον ουρανό για τα παιδιά μας. Κρατήστε τους πολέμους μέσα σας» σημείωσε η Ρούλα Ρέβη.

Από την ίδια εξόρμηση ανέβασε φωτογραφία και ο Αποστόλης Τότσικας, που αυτή τη φορά τον βλέπουμε να ποζάρει μόνος του στον φακό της συζύγου του. Δεν είναι η πρώτη φορά που η Ρούλα Ρέβη φωτογραφίζει τον ηθοποιό είτε σε προσωπικές στιγμές είτε για επαγγελματικούς λόγους.

Το ζευγάρι μετρά 14 χρόνια κοινής πορείας. «Το bullying για την διαφορά ηλικίας μου με τον Αποστόλη υπάρχει ακόμα. Και χθες έλαβα ένα τέτοιο μήνυμα. Ό,τι κι αν λες κατά του bullying και υπέρ της αγάπης, όταν υπάρχει αυτό το χτικιό μέσα σου, θα σου βγει η κακία. Μου έτυχε να ακούσω μια γυναίκα δημοσιογράφο, επώνυμη να με κράζει δίπλα μου και της έκανα νόημα ότι την άκουσα», δήλωσε η Ρούλα Ρέβη σε πρόσφατη συνέντευξή της στην εκπομπή «Πάμε Δανάη!».

«Όταν ο Αποστόλης βρέθηκε καλεσμένος στον Αρναούτογλου και ρωτήθηκε για τη διαφορά ηλικίας μας, δεν μου άρεσε, γι’ αυτό και ανέβασα την ταυτότητά μου, για να τελειώσουμε. Δεν ήταν το θέμα μου ο Γρηγόρης, αλλά έχω μια μανία με τις γυναίκες, ήταν σαν να ρωτάς μέσω του άντρα μου πόσο χρονών είμαι», ανέφερε στη συνέχεια.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ