Λίγο πριν από την πρεμιέρα του Total Blackout όπου έχει τη θέση του παρουσιαστή, ο Αναστάσιος Ράμμος φωτογραφήθηκε για το περιοδικό ΟΚ! μαζί με την Κατερίνα Ζαρίφη και μίλησαν για όλα.

Αναστάσιε, ξεκίνησες ως tattoo artist και ύστερα έγινες γνωστός με τα τραγούδια σου, ενώ συνεργάστηκες με καλλιτέχνες όπως η Άννα Βίσση, ο Νίκος Οικονομόπουλος και φέτος ο Πάνος Κιάμος. Ποια είναι τα επόμενα σχέδιά σου;

Αναστάσιος: Συνεχίζω να γράφω τραγούδια με την ομάδα μου, τους Arcade, και αρχές Απριλίου θα κυκλοφορήσει ο πρώτος μου ολοκληρωμένος δίσκος με τίτλο 20 γρ. και ένα – είναι τα 21 γραμμάρια που χάνουμε όταν πεθαίνουμε.

Μένεις στην ίδια γειτονιά που μεγάλωσες, στον Πειραιά. Βοηθάς την οικογένειά σου;

Αναστάσιος: Βοηθάω την οικογένειά μου. Θα γίνω και θείος τώρα από τον αδελφό μου. Είναι 32 χρόνων, δύο χρόνια μεγαλύτερός μου. Είμαστε πολύ αγαπημένοι. Πέρασε αρκετός καιρός για να βρεθούμε σε αυτή την κατάσταση. Άλλες ηλικίες, διαφορετικές παρέες, άλλα γούστα μουσικής, αλλά όσο μεγαλώνουμε δενόμαστε πιο πολύ. Αν χρειαστώ κάτι εγώ, ξέρω πως ο αδελφός μου είναι εδώ.

Πού σου αρέσει να ξοδεύεις τα χρήματά σου;

Αναστάσιος: Σε ζαχαρωτά από το περίπτερο, είμαι περιπτεράκιας! Μπορώ να χαλάσω και 50 ευρώ στο περίπτερο… Επίσης, θα ξοδέψω χρήματα για μπίρες, κιθάρα και πήρα και ένα καλό αυτοκίνητο που ήθελα. Απολαμβάνω τη ζωή μου με αυτό που κάνω, να γράφω τραγούδια.

Έχεις άγχος που θα κριθείς σε έναν νέο ρόλο, αυτόν του παρουσιαστή;

Αναστάσιος: Δεν το έχω σκεφτεί ακόμα. Σίγουρα θα κριθώ, αλλά εύχομαι να το πάρω ως μάθημα. Ξέρω πως θα κάνω λάθη και θα περιμένω με ανυπομονησία τις κριτικές ώστε να βελτιωθώ. Είμαι συνηθισμένος στις κριτικές, και τις καλές και τις αρνητικές. Δεν με στενοχωρούν οι κακές κριτικές. Έχω ακούσει ως σχόλιο «κακό τραγούδι» αλλά θεωρώ πως κάποιος έχει ερμηνεύσει τελείως διαφορετικά τους στίχους από ό,τι τους ερμηνεύω εγώ. Θυμάμαι τώρα πως όταν είχα κάνει μια φωτογράφιση όπου είχα υποδυθεί τον Χριστό, κάποιοι μίλησαν για «καρκίνο» και τέτοια πράγματα. Είναι αρνητική ενέργεια. Άμα δεν σου αρέσει κάτι, μην ασχολείσαι καθόλου.

Ο Αναστάσιος Ράμμος ποζάρει στον φακό του Κοσμά Κουμιανού.

Κατερίνα, αν έκανες εσύ μια ερώτηση στον Αναστάσιο, ποια θα ήταν αυτή;

Κατερίνα: Έχεις αποφασίσει με τι θα ήσουν ευτυχισμένος;

Αναστάσιος: Νομίζω πως θέλω να κάνω οικογένεια, να γίνω μπαμπάς. Δεν το ψάχνω όμως αυτή τη στιγμή.

Τι τύπος γυναίκας σού αρέσει;

Αναστάσιος: Να έχει σπιρτάδα, η έξυπνη, με χιούμορ. Η ροκ.

Είσαι σε φάση να κάνεις σχέση;

Αναστάσιος: Όταν είναι να έρθει, θα έρθει. Δεν το σκέφτομαι. Με ενδιαφέρει η συντροφικότητα, αλλά δεν ψάχνω να βρω –σώνει και ντε– σχέση. Η τελευταία μου σχέση ήταν πριν από έξι χρόνια. Από τότε είμαι μόνος μου, με τα τραγούδια μου.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ