Είναι γεγονός! Το Total Blackout έρχεται στον Alpha με τον Αναστάσιο Ράμμο στον ρόλο του παρουσιαστή.

«Για να κερδίσεις πρέπει να παίξεις στο απόλυτο σκοτάδι! Όμως όταν σβήνουν τα φώτα τίποτα δεν παραμένει ίδιο! Είσαι έτοιμος;» αναφέρει η επίσημη ανακοίνωση του σταθμού.

«Το πιο αστείο παιχνίδι της τηλεόρασης έρχεται στον Alpha πιο OMG και διασκεδαστικό από ποτέ! Στην παρουσίαση, ο δημοφιλής τραγουδιστής και συνθέτης, Αναστάσιος Ράμμος μας δίνει μια υπόσχεση: Αν έχεις τις μαύρες σου, το Total Blackout θα σου φτιάξει τη διάθεση!»

Οι δηλώσεις του Αναστάσιου Ράμμου για το Total Blackout

Καλεσμένος το μεσημέρι της Παρασκευής 11/2 στην εκπομπή «Καλό Μεσημεράκι» ο Αναστάσιος Ράμμος τραγούδησε με το συγκρότημα Alcatrash και αποκάλυψε τα πάντα για το project.

Το έμαθα από τη μητέρα μου προχθές. Μου λέει προκρίθηκες στους τελικούς. Λέω «ποιους τελικούς;». Εσύ κι άλλο ένα παιδί προκριθήκατε στους τελικούς του Blackοut. Της λέω δεν διαγωνίζομαι. Και τελικά το παρουσιάζω. Παρουσιάζω το Total Blackout», ανέφερε συγκεκριμένα στην εκπομπή.

«Ξέρω ότι τη Δευτέρα θα κάνουμε το τρέιλερ. Έκανα μόνο το κάστινγκ, δεν έχουμε κάνει γυρίσματα. Το κακό είναι ότι μιλάω πάρα πολύ γρήγορα σαν άνθρωπος. Μου είπαν ότι καλό θα είναι να τα δοκιμάσω αυτά που θα παίζουν οι παίκτες», αποκάλυψε ακόμα ο τραγουδιστής ενώ ανέφερε ότι θα υπάρχει και Celebrity εκδοχή του παιχνιδιού για την οποία έχει προτείνει τους Alcatrash.

Αυτό το διάστημα ο τραγουδιστής κάνει εμφανίσεις μαζί με τον Πάνο Κιάμο, την Έλενα Τσαγκρινού, την Τάνια Καρρά, τον Στέφανο Πιτσίνιαγκα και τη Μαριάννα Κάρα στο Posidonio. Παράλληλα βγαίνει ο νέος του δίσκος.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ