Η Αναστασία Δημητρά μάς συστήθηκε μέσα από το τραγούδι «Αμαρτίες» που κατάφερε να κάνει το δικό του ρεκόρ μέσα από μόλις 19 δευτερόλεπτα που ανέβηκαν στο TikTok. Λίγους μήνες μετά την πρώτη της συνέντευξη στο okmag, επιστρέφει με νέο τραγούδι και video clip και ανυπομονεί να το μοιραστεί με το κοινό της.

«Είχα αγωνία για το δεύτερο τραγούδι μου από τη μέρα που κυκλοφόρησα το πρώτο», εκμυστηρεύεται η Αναστασία στο okmag που τη συνάντησε στα γυρίσματα του video clip της για το «Λίγο Λίγο».

Μετά την τεράστια επιτυχία που γνώρισαν οι «Αμαρτίες», έχεις αγωνία για το πώς θα υποδεχτεί το κοινό το νέο σου τραγούδι;

Πρώτα απ’ όλα θέλω να πω ένα τεράστιο ευχαριστώ σε όλον τον κόσμο που αγάπησε τις «Αμαρτίες». Νιώθω απέραντη ευγνωμοσύνη για όλους και για έναν έναν ξεχωριστά! Το τραγούδι αυτό το έχω αγαπήσει με όλη μου την καρδιά, και χαίρομαι που άγγιξε και τον κόσμο. Σίγουρα έχω αγωνία για τα επόμενα βήματα, και πάντα θα έχω. Νομίζω είχα αγωνία για το δεύτερο τραγούδι μου από τη μέρα που κυκλοφόρησα το πρώτο! Μετά αποφάσισα να χαλαρώσω, και απλώς να δουλέψω πολύ έτσι ώστε να έχουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα στη νέα μας δουλειά. Τα τραγούδια που κυκλοφορώ τα αγαπάω και συνδέομαι μαζί τους, και εύχομαι το κοινό να ταυτιστεί το ίδιο και με το «Λίγο Λίγο», όπως έκανε και με τις «Αμαρτίες».

Σε παλαιότερη συνέντευξή σου είχες πει ότι δεν έχεις πάρει αρνητικά σχόλια αλλά θα τα ήθελες για να σε κάνουν καλύτερη. Πλέον τι σχόλια λαμβάνεις;

Με ενδιαφέρει η άποψη του κόσμου, ειδικά όταν αφορά τη δουλειά μου, και όντως μετά από αυτή μου τη δήλωση έλαβα σχόλια πολύ εύστοχα σε ό,τι αφορά εμένα και τη μουσική μου διαδρομή. Βέβαια, κάποιοι μου έστειλαν σχόλια τύπου «λάθος πουκάμισο φόρεσες», αλλά έχει κι αυτό την πλάκα του και το ενδιαφέρον του! Συνεχίζω να λαμβάνω λόγια αγάπης και υποστήριξης, και φροντίζω να απαντάω σε όλους.

Από το κοντινό σου περιβάλλον υπάρχει κάποιος που να σου κάνει σκληρή κριτική;

Πραγματικά με το χέρι στην καρδιά δεν μπορώ να πω πως υπάρχει κάποιος άνθρωπος που να με αγαπάει και να ΜΗΝ μου κάνει σκληρή κριτική. Από την οικογένεια μου ως και τη δασκάλα φωνητικής μου, και από τους φίλους μου μέχρι και τους συνεργάτες μου.

Το πρώτο σου τραγούδι κατάφερε να κάνει το δικό του ρεκόρ μέσα από τo ΤikTok Τι ρόλο παίζουν τα social media στη ζωή σου;

Σίγουρα παίζουν σημαντικό ρόλο και αποτελούν ένα μέσο με το οποίο μπορώ να δείξω στον κόσμο τη δουλειά μου, και που μπορώ να επικοινωνώ με όλους τους ανθρώπους.

Πόσο ασχολείσαι μέσα στη μέρα σου με αυτά και ποια εφαρμογή είναι η αγαπημένη σου;

Ασχολούμαι αρκετά μέσα στη μέρα, βάζω όμως και τα όριά μου γιατί όταν έχω ελεύθερο χρόνο θέλω να τον περνάω με την παρέα μου και τα δικά μου πρόσωπα, όχι να είμαι σκυμμένη πάνω από μια οθόνη. Οι αγαπημένες μου εφαρμογές είναι το Instagram και το TikTok.

Υπάρχει κάποιος στον οποίο θα αφιέρωνες το νέο σου τραγούδι «Λίγο Λίγο» που μόλις κυκλοφόρησε;

Το αφιερώνω σε όσους αγαπάνε και σε όσους πληγώθηκαν!

Τι σχέδια κάνεις για το φετινό καλοκαίρι;

Μόνο σχέδια δημιουργικά! Έχω ξεκινήσει το live tour μου και είμαι απίστευτα χαρούμενη και γεμάτη γι’ αυτό. Βλέπω τον κόσμο που αγαπώ, τα χαμόγελα τους και διασκεδάζουμε παρέα. Εύχομαι να πάω σε όσα περισσότερα μέρη μπορώ! Ακόμα, θα βρίσκομαι στο πλευρό του μοναδικού Γιώργου Μαζωνάκη στην καλοκαιρινή του περιοδεία, και ανυπομονώ τόσο πολύ γι’ αυτό! Είμαι σίγουρη πως θα είναι αξέχαστη εμπειρία!

Δείτε αποκλειστικές backstage φωτογραφίες από το νέο της video clip για το «Λίγο Λίγο»:

Το «Λίγο Λίγο» κυκλοφορεί από τη Golden Records και τη Minos EMI, a Universal Music Company.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ