Χρειάστηκαν μόνο 19 δευτερόλεπτα στο TikTok για να απογειώσουν την 18χρονη Αναστασία Δημητρά και να την κάνουν σήμερα του νούμερο ένα τραγουδίστρια στο YouTube. Η νεαρή τραγουδίστρια που γεννήθηκε και μεγάλωσε στα Μέγαρα Αττικής ανέβασε στην δημοφιλή σελίδα κοινωνικής δικτύωσης το ρεφρέν από το κομμάτι «Αμαρτίες» και κατάφερε ένα μήνα μετά να μιλούν όλοι για εκείνη. «Πάντα ήμουν με ένα μικρόφωνο στο χέρι», εξηγεί στο okmag η ίδια ενώ εκμυστηρεύεται όσα την οδήγησαν στη μεγάλη επιτυχία που την έκανε σήμερα ένα case study.

Η κάμερα του okmag τη συνάντησε στο cafe restaurant Be Twins στο The Mall Athens.

«Είναι απίστευτο. Δε το φανταζόμουν αλλά τώρα που το ζω… είναι απίστευτο. Κι ακόμα προσπαθώ να το συνειδητοποιήσω, να είμαι ήρεμη γιατί εμένα πιο πολύ με κυριεύει το άγχος», απαντά για όλη αυτή τη μεγάλη επιτυχία που έχει γνωρίσει με το τραγούδι «Αμαρτίες».

Αλήθεια, έχεις άγχος;

Ναι, ειδικά τις πρώτες μέρες το αντιμετώπισα πολύ δύσκολα. Μόνο που δεν έπεσα σε κατάθλιψη. Είναι ένα γεγονός που με ευχαριστεί και με γεμίζει, το είχα πάρει πολύ διαφορετικά.

Τρόμαξες;

Θα πω ότι τρόμαξα, ναι.

Τι είναι αυτό που σε τρόμαξε;

Με τρόμαξε η επιτυχία για τον λόγο του ότι είμαι ένας άνθρωπος που είμαι σε μία βάση και προσπαθώ να γίνομαι καλύτερος άνθρωπος και να ανεβαίνω παραπάνω. Θέλω να κρατήσω αυτό που έχω μέχρι τώρα και να μην πέσει. Αυτό με αγχώνει. Τίποτα άλλο.

Ο Νίκος Γεωργιάδης και η Αναστασία Δημητρά.

Έχεις ήδη έτοιμο επόμενο βήμα;

Σίγουρα έχουμε συζητήσει πάρα πολλά πράγματα αλλά εγώ και η ομάδα μου και oι εταιρίες μου, η Minos και η Golden, είμαστε πάρα πολύ προσγειωμένοι σε αυτά τα πράγματα. Θέλουμε σιγά σιγά γιατί όπως είναι πρωτόγνωρο για εμένα είναι και για εκείνους, που έχουν στα χέρια τους μια κοπέλα 18 χρονών και πρέπει να με διαχειριστούν κι εγώ να διαχειριστώ όλο αυτό.

Άλλοι προσπαθούν χρόνια να καταφέρουν αυτό που εσύ κατάφερες με αυτά τα 19 δευτερόλεπτα στο TikTok. Έγινε αυθόρμητα ή ήταν αποτέλεσμα marketing;

Καθόλου marketing και το λέω πάρα πολύ ειλικρινά. Είχα τρελάνει τον παραγωγό μου, τον Μάικ Σταθάκη. Το είχα φτιάξει ήδη το βιντεάκι και του στέλνω «θέλω να το ανεβάσω στο TikTok”. Και μου λέει «ΟΚ, ανέβασέ το». Μέσα σε λίγη ώρα είχε γίνει αυτός ο κακός χαμός! Εγώ πίστευα ότι τους αρέσει γιατί αυτό το κομμάτι που έβαλα -είναι και εμένα το αγαπημένο μου- είναι πιασάρικο. Πραγματικά ένιωσα τεράστια χαρά όταν το άκουσαν ολόκληρο και τους άρεσε και ολόκληρο. Αυτό είχε μεγαλύτερη σημασία για εμένα.

Δείτε ολόκληρη τη συνέντευξη στο παραπάνω βίντεο.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ