Η Βίκυ Κουλιανού μετά το τέλος της συμμετοχής της στο J2US μίλησε σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό ΟΚ! για τους κριτές, τα όμορφα λόγια που της είπαν αποχαιρετώντας την αλλά και την πρόταση που είχε δεχτεί πριν από το σόου του Alpha.

Τι ξεχώρισες από τους κριτές;

Τους αγαπώ. Λατρεύω τη Βίκυ Σταυροπούλου. Έχουμε κάνει πολλή παρέα όταν ακόμη η Δανάη ήταν μωρό και με τον Χρήστο Χατζηπαναγιώτη πηγαίναμε σε βραδινά μαγαζιά, έχουμε μιλήσει και έχουμε περάσει υπέροχα. Είναι κάτι που το είπε από το πρώτο live. Σέβομαι πολύ τη γνώμη της Δέσποινας Βανδή γιατί ακόμη κι αν μου κάνει μια πιο σκληρή κριτική, είναι σωστή. Για την Καίτη Γαρμπή τι να πω; Είμαστε μια γενιά που έχουμε διασκεδάσει πολύ με την Καίτη, έχουμε τραγουδήσει τα τραγούδια της, έχουμε μεθύσει με τα τραγούδια της. Ξέρεις καλά πως δεν πίνω, αλλά αν πω ότι έχω μεθύσει 5 φορές στη ζωή μου, ε, τότε η μία είναι με το Χαμένα της Καίτης. Από την άλλη, ο Σταμάτης Φασουλής είναι σαν το κέντρο βάρους της επιτροπής ως η μόνη αντρική παρουσία. Έχει τεράστιες γνώσεις, ταλέντο και πολλή ευγένεια. Όσες φορές κριτικάρει ένα ζευγάρι, θα το πει με μια κομψότητα που την έχει εκ γενετής.

Αυτή είναι η πρόταση που δέχτηκε η Βίκυ Κουλιανού πριν από το J2US

Αποχαιρετώντας το J2US, η Βίκυ Σταυροπούλου είπε πως «πρέπει να έχεις μια θέση στην ελληνική τηλεόραση», κάτι που επικρότησε και ο Σταμάτης Φασουλής, ενώ ο Νίκος Κοκλώνης σου είπε «θα τα πούμε εμείς».

Με ενδιαφέρει πάρα πολύ η τηλεόραση. Κρατώ με μεγάλη χαρά την τελευταία φράση του Νίκου.

Φήμες λένε ότι θα είσαι στην κριτική επιτροπή του νέου κύκλου του My Style Rocks. Τις επιβεβαιώνεις;

Υπάρχει αυτή η φήμη, αλλά εγώ την άκουσα όπως και εσύ. Ασφαλώς και θα μου άρεσε. Και πριν από το J2US μου είχε γίνει πρόταση για το GNTM αλλά δεν προχώρησε. Όλα γίνονται για καλό, γιατί έτσι ήμουν ελεύθερη να κάνω το J2US.

Διαβάστε περισσότερα στο περιοδικό ΟΚ! που κυκλοφορεί με Τα Νέα Σαββατοκύριακο.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ