Στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου ήταν καλεσμένη η Βίκυ Κουλιανού το πρωί της Τρίτης 25/10 και μίλησε για τη συμμετοχή της στο J2US και το GNTM. H διάσημη Ελληνίδα καλλονή αποκάλυψε πώς δεν ενοχλήθηκε που δεν είναι φέτος στο GNTM παρόλο που έκανε δοκιμαστικό και αποκάλυψε πώς νιώθει που έπιασε το μικρόφωνο και τραγούδησε μαζί με τον Άρη Πετράκη.

«Είχα κάνει δοκιμαστικό για το GNTM, είχαν κάνει δοκιμαστικό σε πολύ κόσμο. Εμένα μου έκαναν δοκιμαστικό για την κριτική επιτροπή γιατί με έιχαν δει ως coach. Και τις δυο φορές που πήγα στο GNTM πέρασα υπέροχα. Πήγα στο δοκιμαστικό και ήταν ο Γιώργος Καράβας και η Βίκυ Καγιά, αλλά δεν με ενημέρωσαν για το αν θα είμαι», ανέφερε αρχικά η Βίκυ Κουλιανού.

Και συνέχισε: «Δεν με πείραξε γιατί σκέφτομαι πάντα ότι όλα γίνονται για κάποιον λόγο. Το σύμπαν ξέρει ότι αυτό που σου κρατά είναι καλύτερο για εσένα. Το σύμπαν μου κρατούσε το J2US και τον Νίκο Κοκλώνη«.

Μιλώντας για την εμπειρία της στο φαντασμαγορικό σόου του J2US που παρουσιάζει κάθε βράδυ Σαββάτου στον Alpha ο Νίκος Κοκλώνης αποκάλυψε: «Λατρεμένε μου Νίκο. Αυτός ο άνθρωπος έχει γεννηθεί έτσι και το εσωτερικό του φως καλύπτει το τεράστιο πλατό. Τι εξαίρετη παραγωγή. Οι άνθρωποι που δουλεύουν πίσω από τις κάμερες είναι ένας και ένας. Περνάω πολύ ωραία. Ήθελα και στο παρελθόν να είμαι στο J2US, αλλά η πρόταση ήρθε την κατάλληλη στιγμή».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ