Η Ρία Πρίνου είναι μια γυναίκα που έχει καταφέρει όχι μόνο να κάνει brand το όνομά της, αλλά και να ξεχωρίζει για δεκαετίες στον χώρο της ιατρικής αισθητικής. Η ιδρύτρια των Dr Prinou εκτός από την επιχειρηματική της πορεία έχει μια οικογένεια για την οποία είναι πολύ περήφανη. Η κόρη της, Άλκηστη εξάλλου συνεχίζει την επιτυχημένη της πορεία στον χώρο.

Σε πρόσφατη δημοσίευση στο Instagram της, η Άλκηστις Πρίνου απαθανατίζει τη μητέρα της σε μια προσωπική στιγμή. Με υπερηφάνεια η Ρία Πρίνου ποζάρει αγκαλιά με τον εγγονό της.

Η Ρία Πρίνου πιστεύει πολύ στην οικογένεια

Η Ρία Πρίνου με τον σύζυγό της, Παναγιώτη Πρίνο απέκτησαν δυο παιδιά, την Άλκηστη και τον Αλέξανδρο.

Σε μια σπάνια εξομολόγηση σε παλιότερη συνέντευξή της στο Dot., η Ρία Πρίνου είχε αναφερθεί μεταξύ άλλων στην προσωπική της ζωή και τον σύζυγό της, Παναγιώτη Πρίνο. Ως ζευγάρι είναι μαζί πάνω από 60 χρόνια και έχουν αποκτήσει δύο παιδιά, την Άλκηστη και τον Αλέξανδρο. «Αν ξεκινούσα ξανά αυτό το ταξίδι, πάλι αυτό θα έκανα. Και σήμερα να φύγω από τη ζωή, είμαι ευτυχισμένη. Με τον άντρα μου είμαστε μαζί 60 χρόνια. Από τότε που ξεκίνησα.

Ήταν και είναι ένας άνθρωπος, σοβαρός, υπεύθυνος. Και με βοήθησε να φύγω με το ρήμα «εσύ μπορείς». Πάρα πολύ σημαντικό. Εγώ τον πίστευα. Ήταν προοδευτικός. Αυτό το «μπορείς» είναι πολύ μεγάλη δύναμη. Πάντα όμως με καθαρά χέρια. Για αυτό δοξάζω τον Θεό. Ό,τι έκανα το έκανα με καθαρά χέρια. Είμαι περήφανη για την οικογένειά μου. Δεν είναι εύκολο να μπορέσεις να κρατήσεις μία οικογένεια. Να σπουδάσεις τα παιδιά σου και να πετύχεις σε τόσο δύσκολες εποχές. Ό,τι και να κάνεις στη ζωή σου, το σημαντικό είναι να είσαι άνθρωπος. Το μυστικό του γάμου είναι η αγάπη και η εκτίμηση. Εγώ πιστεύω πάρα πολύ στην οικογένεια» ανέφερε τότε η Ελευθερία Πρίνου.

Διαβάστε επίσης:

Ρία Πρίνου: Με λευκό σύνολο Valentino σε φιλανθρωπική εκδήλωση

Ρία Πρίνου: Η εγγονή της έγινε 16 χρονών – Η οικογενειακή φωτογραφία

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ