Η Ρία Πρίνου είναι μια από τις πιο επιτυχημένες επιχειρηματίες στον χώρο της αισθητικής ιατρικής, καταφέρνοντας να μετατρέψει το όνομά της σε brand. Ωστόσο, αν ρωτήσει κανείς την ίδια για ποιο πράγμα από όσα έχει καταφέρει είναι υπερήφανη, η ίδια θα απαντήσει «για την οικογένειά μου». Με την ίδια υπερηφάνεια, η Ρία Πρίνου ποζάρει μαζί με τον σύζυγό της, Παναγιώτη Πρίνο, την κόρη της Άλκηστη και την εγγονή της, η οποία έκλεισε τα 16 της χρόνια.

(Facebook/Alkistis Prinou)

Σε μια σπάνια εξομολόγηση σε παλιότερη συνέντευξή της στο Dot., η Ρία Πρίνου είχε αναφερθεί μεταξύ άλλων στην προσωπική της ζωή και τον σύζυγό της, Παναγιώτη Πρίνο. Ως ζευγάρι είναι μαζί πάνω από 60 χρόνια και έχουν αποκτήσει δύο παιδιά, την Άλκηστη και τον Αλέξανδρο. «Αν ξεκινούσα ξανά αυτό το ταξίδι, πάλι αυτό θα έκανα. Και σήμερα να φύγω από τη ζωή, είμαι ευτυχισμένη. Με τον άντρα μου είμαστε μαζί 60 χρόνια. Από τότε που ξεκίνησα.

Ήταν και είναι ένας άνθρωπος, σοβαρός, υπεύθυνος. Και με βοήθησε να φύγω με το ρήμα «εσύ μπορείς». Πάρα πολύ σημαντικό. Εγώ τον πίστευα. Ήταν προοδευτικός. Αυτό το «μπορείς» είναι πολύ μεγάλη δύναμη. Πάντα όμως με καθαρά χέρια. Για αυτό δοξάζω τον Θεό. Ό,τι έκανα το έκανα με καθαρά χέρια. Είμαι περήφανη για την οικογένειά μου. Δεν είναι εύκολο να μπορέσεις να κρατήσεις μία οικογένεια. Να σπουδάσεις τα παιδιά σου και να πετύχεις σε τόσο δύσκολες εποχές. Ό,τι και να κάνεις στη ζωή σου, το σημαντικό είναι να είσαι άνθρωπος. Το μυστικό του γάμου είναι η αγάπη και η εκτίμηση. Εγώ πιστεύω πάρα πολύ στην οικογένεια» ανέφερε τότε η Ελευθερία Πρίνου.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ