Η Ρία Πρίνου είναι μια από τις πιο επιτυχημένες επιχειρηματίες στον χώρο της αισθητικής ιατρικής. Ο Διεθνής Ανθρωπιστικός Οργανισμός Lifeline Hellas, πραγματοποίησε για έκτη φορά το φιλανθρωπικό γεύμα με τίτλο «Μητέρα, Γυναίκα, Εργαζόμενη» αφιερωμένο στην Ημέρα της Μητέρας το Σάββατο 14 Μαΐου, στον κήπο του εστιατορίου Cash και εκεί βρέθηκε και η Ρία Πρίνου, η οποία έχει καταφέρει να μετατρέψει το όνομά της σε brand.

Η ιδρύτρια των Dr Prinou είναι μια γυναίκα που διαθέτει ήρεμη δύναμη αλλά και στυλ. Η κόρη της Άλκηστη ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook μια φωτογραφία με τη μητέρα της.

(Facebook/Alkistis Prinou)

Πιο συγκεκριμένα, στη φωτογραφία ποζάρουν οι δυο τους ευδιάθετες και χαμογελαστές, ενώ έχουν επιλέξει ένα chic στυλ. Η κυρία Πρίνου, μάλιστα, έχει διαλέξει ένα λευκό σετ Valentino. Το συνδύασε με ασημένια κοσμήματα, μεγάλα λευκά γυαλιά ηλίου και Fendi τσάντα.

(NDP)

Να υπενθυμίσουμε ότι η Ρία Πρίνου σε μια σπάνια εξομολόγηση, μίλησε για την προσωπική της ζωή και τον σύζυγό της, Παναγιώτη Πρίνο. Οι δυο τους είναι μαζί πάνω από 60 χρόνια και έχουν αποκτήσει δυο παιδιά. Την Άλκηστη και τον Αλέξανδρο.

Η επιχειρηματίας έχει τονίσει στην εκπομπή dot για τον σύζυγό της: «Αν ξεκινούσα ξανά αυτό το ταξίδι, πάλι αυτό θα έκανα. Και σήμερα να φύγω από τη ζωή, είμαι ευτυχισμένη. Με τον άντρα μου είμαστε μαζί 60 χρόνια. Από τότε που ξεκίνησα. Ήταν και είναι ένας άνθρωπος, σοβαρός, υπεύθυνος. Και με βοήθησε να φύγω με το ρήμα “εσύ μπορείς”. Πάρα πολύ σημαντικό. Εγώ τον πίστευα. Ήταν προοδευτικός. Αυτό το “μπορείς” είναι πολύ μεγάλη δύναμη. Πάντα όμως με καθαρά χέρια. Για αυτό δοξάζω τον Θεό».

Όπως συμπλήρωσε στην εκπομπή, «ό,τι έκανα το έκανα με καθαρά χέρια. Είμαι περήφανη για την οικογένειά μου. Δεν είναι εύκολο να μπορέσεις να κρατήσεις μία οικογένεια. Να σπουδάσεις τα παιδιά σου και να πετύχεις σε τόσο δύσκολες εποχές. Ό,τι και να κάνεις στη ζωή σου, το σημαντικό είναι να είσαι άνθρωπος. Το μυστικό του γάμου είναι η αγάπη και η εκτίμηση. Εγώ πιστεύω πάρα πολύ στην οικογένεια» .

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ