Τις εντυπώσεις έκλεψε η μέλλουσα νύφη της βασίλισσας Ράνια, Ρατζού Αλ Σάιφ. Η μέλλουσα σύζυγος του πρίγκιπα Χουσεΐν είναι 28 χρονών και γεννήθηκε στη Ριάντ. Εκεί έγινε και ο αρραβώνας τους, όπως ορίζει το έθιμο, στο πατρικό της σπίτι. Έχει σπουδάσει στη Σαουδική Αραβία και στη συνέχεια αποφοίτησε από τη σχολή αρχιτεκτονικής του πανεπιστημίου Syracuse της Νέας Υόρκης.

Η εντυπωσιακή εξωτερική της εμφάνιση και οι σπουδές της είναι από τα πράγματα που την έχουν κάνει ήδη να ξεχωρίσει.

«Είμαι ενθουσιασμένη που καλωσορίζω την τρίτη μου κόρη, την μέλλουσα σύζυγο του Χουσεΐν, Ρατζού, στην οικογένεια. Είμαστε πολύ χαρούμενοι και για τους δύο» ήταν τα λόγια της βασίλισσας Ράνια μετά τον αρραβώνα τους.

Ακολούθησε η δημοσιοποίηση των καθιερωμένων πορτρέτων του ζευγαριού. Ένα από τα τρία κατάφερε να σχολιαστεί περισσότερο γιατί θύμισε τον πρίγκιπα Γουίλιαμ και τη δούκισσα Κάθριν.

Το μπλε maxi φόρεμα της Ρατζού Αλ Σάιφ στο πορτρέτο του αρραβώνα της με τον πρίγκιπα Χουσεΐν φέρει την υπογραφή του Έλληνα σχεδιαστή Christos Costarellos. Π΄ροκειται για ένα κομμάτι από την συλλογή Φθινόπωρο/Χειμώνας 2022 και κοστίζει 1.185 ευρώ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ