Στην  Ευάνα Ζουμπούρογλου και στην εκπομπή Happy Day της Δευτέρας μίλησε ο Πέτρος Κουσουλός. Ο δημοσιογράφος αναφέρθηκε στην αποχώρηση του από την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» αλλά και για την εγκυμοσύνη της αγαπημένης του. Όπως πρώτο αποκάλυψε το okmag και ο Νίκος Γεωργιάδης ο δημοσιογράφος περιμένει το τρίτο παιδί του!

Ο Πέτρος Κουσουλός δεν θέλησε να αποκαλύψει το φύλο του μωρού. Ο ίδιος ωστόσο μαζί με την σύντροφό του Ευαγγελία θα γίνουν γονείς από μέρα σε μέρα.

«Ήταν επαγγελματική απόφαση να φύγω από τη Ζήνα,. Ήταν δύσκολο να κόψω τον ομφάλιο λώρο μετά από 2,5 χρόνια αλλά έκρινα ότι ήταν η καλύτερη επαγγελματική επιλογή που θα μπορούσα να κάνω. Δεν υπήρχε οικονομικό θέμα. Ένιωσα ότι ολοκληρώνεται ένας κύκλος» είπε.

Για τα επαγγελματικά σχέδιά του τόνισε πως δεν υπάρχει κάτι ανακοινώσιμο. «Δεν έχουν πέσει υπογραφές. Υπάρχει ένα project που δουλεύω στο μυαλό μου αλλά και με τους συνεργάτες μου και θα έχουμε νέα πολύ σύντομα».

Όσο για το μωρό που αναμένει; «Θα γίνω τρίτη φορά μπαμπάς. Είναι ευτυχές να μεγαλώνει η οικογένεια. Έχω ήδη δύο κόρες από τον προηγούμενο γάμο μου. Ήθελα με την Ευαγγελία να κρατήσουμε μυστική την εγκυμοσύνη. Δεν μου αρέσει να προβάλλω την προσωπική μου μου ζωή, Τέλος του μήνα περιμένουμε να γεννήσει η Ευαγγελία».

Δείτε το βίντεο:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ