Το πρόσωπο της εβδομάδας

Στέφανος Κασσελάκης: Η αναπάντεχη- για τους περισσότερους- υποψήφιότητά του για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ, τον έκανε πρώτο trending topic στο twitter και ο διαδικτυακός πόλεμος ξεκίνησε μέσα σε λίγες ώρες, άρα κάποιοι τον βλέπουν ως σοβαρή απειλή. Εκείνος δεν μασάει, απαντάει σε όλους και μάλιστα μιλώντας ως κανονικός άνθρωπος. Εδώ δεν θα ασχοληθούμε με τις επιλογές στην προσωπική του ζωή φυσικά, πολύ απλά γιατί δεν μας αφορούν. Αυτό που μας αφορά είναι το θάρρος ενός νέου, πετυχημένου και αυτοδημιούργητου ανθρώπου να μην κρύβει τις προτιμήσεις του, σε μια κοινωνία που θέλει να αποκαλείται προοδευτική αλλά στην πραγματικότητα δεν έχει καταφέρει να απαλλαγεί από πολλά οπισθοδρομικά και ρατσιστικά κατάλοιπα του παρελθόντος και συνεχίζει να κρύβεται συχνά πίσω από το δάχτυλό της.

Το comeback της εβδομάδας

Όλα πλέον δείχνουν ότι μετά τη βραχύβια συνεργασία της με το Mega, η Αννίτα Πάνια επιστρέφει στο Open. Χτες, μάλιστα, βρέθηκε για πέντε ολόκληρες ώρες στις εγκαταστάσεις του σταθμού. Πληροφορίες μιλάνε μάλιστα για καθημερινή απογευματινή εκπομπή κάτι που δεν επιβεβαιώνεται όμως ούτε από την Barking Well ούτε από το κανάλι της Παιανίας. Η κινητικότητα στο Open ήταν αυξημένη από το πρωί της Δευτέρας αφού έγινε η πρώτη συνάντηση της Ελένης Τσολάκη με την ομάδα της αλλά και της Κατερίνας Ζαρίφη. Με μεγάλο ενδιαφέρον αναμένεται η μονομαχία Mega- Alpha στην πολύ πρωινή ζώνη, αφού η μεγάλη νικήτρια της περσινής σεζόν, Σταματίνα Τσιμτσιλή θα ξεκινάει πλέον ταυτόχρονα με την Ελεονώρα Μελέτη (7:40 π.μ).

Ο χωρισμός της εβδομάδας

Η τραγουδίστρια και πρώην runaway bride Ματίνα Ζάρα χώρισε με τον επιχειρηματία Χρήστο Βαρδάλο. Οι δυο τους μάλιστα διασκέδασαν σε διαφορετικά τραπέζια στην πρεμιέρα του Αντώνη Ρέμου στη Θεσσαλονίκη- το λες και λίγο άβολο το σκηνικό. Μάλιστα η Ματίνα δεν θα συνεχίσει στο Romeo με Νικηφόρο και Νίνο οι οποίοι επιστρέφουν με ανανεωμένο πρόγραμμα αυτή την Πέμπτη μαζί με τον ταλαντούχο Γιάννη Γρόση.

Η δικαίωση της εβδομάδας

Η ομάδα του «Καλοκαίρι #Yes» βρήκε τους ρυθμούς της, συντονίστηκε καλύτερα και έγινε παρέα με ρόλους διακριτούς και χωρίς τις αμήχανες παύσεις των πρώτων εβδομάδων. Η εκπομπή καταφέρνει να βγάζει θέματα αποκλειστικά ακόμα στην πιο… άνυδρη περίοδο του lifestyle και υπάρχουν ήδη έντονες σκέψεις να πάρει το πράσινο φως για τα Σαββατοκύριακα του χειμώνα.

Τα baby news της εβδομάδας

Ο Πέτρος Κουσουλός θα αποκτήσει το τρίτο του παιδί σε λίγες εβδομάδες. Η σύντροφός του έχει μπει ήδη στον μήνα της και μάλιστα θα γεννήσει λίγες μέρες μετά από τη στενή της φίλη και σύζυγο του Πάνου Μουζουράκη, Μαριλού Κόζαρη! Όσο για τις πληροφορίες που τον θέλουν να επιστρέφει και εκείνος στο Open μετά την αποχώρησή του από το Star, προς το παρόν διαψεύδονται….

Διαβάστε ΕΔΩ όλα τα κείμενα του Νίκου Γεωργιάδη για το Nikopolis Blog.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ