Ο Παύλος, όπως διαβάσατε αποκλειστικά στο Nikopolis Blog, θα αναχωρήσει από την Ελλάδα για τη Νέα Υόρκη. Τα σενάρια που τον ήθελαν να μετακομίζει μόνιμα στη χώρα μας μαζί με την οικογένειά του διαψεύστηκαν. Ωστόσο, ο πρωτότοκος γιος του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου φαίνεται πως καθυστέρηση την αναχώρησή του.

Το πρωί της Δευτέρας 23 Ιανουαρίου η κάμερα της εκπομπής «Το Πρωινό» βρέθηκε έξω από το κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας όπου διαμένουν ακόμα τα παιδιά του τέως βασιλιά της Ελλάδας. Ο Νικόλαος, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής, περιμένει να αναχωρήσει ο αδερφός του και στη συνέχεια να επιστρέψει κι εκείνος στο σπίτι του στο Καστρί όπου μένει μόνιμα τα τελευταία χρόνια μαζί με τη σύζυγό του Τατιάνα Μπλάτνικ.

Η αναχώρηση θα συμβεί μέσα στις επόμενες ημέρες, πιθανότατα την Παρασκευή. Ο Παύλος μεταθέτει συνεχώς την αναχώρησή του από την Ελλάδα από μέρα σε μέρα ενημερώνοντας το ξενοδοχείο. Στην Αθήνα παραμένει και η σύζυγός του Μαρί Σαντάλ αλλά τα παιδιά τους έχουν ήδη επιστρέψει στη βάση τους.

Σύμφωνα με το Nikopolis Blog, τρεις εβδομάδες περίπου πριν έρθουν εκτάκτως στην Αθήνα ο Παύλος και η Μαρί Σαντάλ είχαν μετακομίσει σε ένα ολοκαίνουριο πολυτελές οροφοδιαμέρισμα στο Μανχάταν. «Το αναζητούσαν εδώ και καιρό. Είναι αρκετά ευρύχωρο και σε πολύ καλό σημείο» λέει η πηγή μας στο okmag. «Τα μικρότερα αγόρια τους σπουδάζουν ακόμα» εξάλλου. «Είναι πολύ δεμένη οικογένεια, θέλουν να βρίσκονται κοντά».

Αυτό φυσικά δεν σημαίνει ότι ο Παύλος δεν θα επιστρέψει σύντομα στην Ελλάδα, ενώ ήδη η οικογένεια έχει προγραμματίσει να κάνει εδώ διακοπές το καλοκαίρι. Εξάλλου, όλα δείχνουν πως, ειδικά φέτος, θα υπάρχει ένας ακόμη λόγος.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ