Αν και ακούγεται έντονα ότι ο Παύλος και η Μαρί Σαντάλ σκοπεύουν να μετακομίσουν μόνιμα στην Ελλάδα, η αλήθεια είναι ότι το ζευγάρι έχει ήδη κλείσει τα εισιτήρια της επιστροφής τους στην Αμερική.

Ο Παύλος και η Μαρί Σαντάλ θα ταξιδέψουν στη Νέα Υόρκη με την οικογένειά τους στις αρχές τις επόμενης εβδομάδας μετά από ένα εικοσαήμερο παραμονής στη χώρα μας. Μάλιστα σύμφωνα με ανθρώπο από το στενό τους περιβάλλον, τρεις εβδομάδες περίπου πριν έρθουν εκτάκτως στην Αθήνα είχαν μετακομίσει σε ένα ολοκαίνουριο πολυτελές οροφοδιαμέρισμα στο Μανχάταν. «Το αναζητούσαν εδώ και καιρό. Είναι αρκετά ευρύχωρο και σε πολύ καλό σημείο» λέει η πηγή μας στο okmag. «Τα μικρότερα αγόρια τους σπουδάζουν ακόμα» εξάλλου. «Είναι πολύ δεμένη οικογένεια, θέλουν να βρίσκονται κοντά».

Ο Παύλος και η Μαρί Σαντάλ σε μία από τις πρόσφατες εξορμήσεις τους στο κέντρο της Αθήνας.

Αυτό φυσικά δεν σημαίνει ότι ο Παύλος δεν θα επιστρέψει σύντομα στην Ελλάδα, ενώ ήδη η οικογένεια έχει προγραμματίσει να κάνει εδώ διακοπές το καλοκαίρι. Εξάλλου, όλα δείχνουν πως, ειδικά φέτος, θα υπάρχει ένας ακόμη λόγος.

Γάμος με γαλαζοαίματους καλεσμένους

H ίδια πηγή που είχε παρευρεθεί και στην κηδεία του τέως βασιλιά επιμένει πως, σε αντίθεση με όσα ακούγονται τις τελευταίες μέρες, όχι μόνο δεν πρόκειται να μετακομίσει μόνιμα στην Αθήνα ο Παύλος, αλλά και πως στα τέλη του καλοκαιριού θα γίνει τελικά ο γάμος της Θεοδώρας στην Ελλάδα: «Είναι κάτι που θα το ήθελε πολύ και ο πατέρας της. Οι ετοιμασίες εξάλλου είχαν ήδη ξεκινήσει εδώ και καιρό και θα συνεχιστούν κανονικά. Μην ξεχνάμε ότι έχει ήδη αναβληθεί μία φορά το Μυστήριο».

Η Θεοδώρα συνοδευόμενη από τον αρραβωνιαστικό της Μάθιου Κούμαρ στην κηδεία του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου.

Να προσθέσουμε εδώ ότι, εκτός απροόπτου, οι βασιλικές οικογένειες της Ευρώπης αναμένεται να συναντηθούν ξανά στις 6 του Μάη στο Λονδίνο για την ενθρόνιση του βασιλιά Καρόλου στο Αββαείο του Γουεστμίνστερ. Αυτό θα είναι και το κορυφαίο γεγονός της χρονιάς στη διεθνή royal αντζέντα.

Διαβάστε ΕΔΩ όλα τα κείμενα του Νίκου Γεωργιάδη για το Nikopolis Blog.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ