Σε νέα φάση ζωής βρίσκεται ο Ντίνος Αυγουστίδης. Ο φωτογραφικός φακός τον απαθανάτισε μαζί με την 5χρονη κόρη του στο Ζάππειο. Πρόκειται για μια από τις σπάνιες εμφανίσεις του ηθοποιού με την 5χρονη Αλκυόνη που έχει υιοθετήσει μαζί με τη σύντροφό του.

Μπαμπάς και κόρη μοιράστηκαν το ίδιο πατίνι στη βόλτα τους αφού είναι ένας από τους αγαπημένους τρόπους μετακίνησης του ηθοποιού. Ο Ντίνος Αυγουστίδης δεν έχει μιλήσει δημόσια για την απόφασή του να υιοθετήσει την μικρή αλλά έχει αναφερθεί σε εκείνη ο γιος του, Ορφέας. Αποκάλυψε μάλιστα ότι ήταν εκείνος που διάλεξε το όνομά της.

Το Ζάππειο είναι από τα αγαπημένα σημεία του Ντίνου Αυγουστίδη για τις βόλτες του με την 5χρονη κόρη του. Ο φωτογραφικός φακός τους είχε απαθανατίσει στις κούνιες κατά τη διάρκεια της καραντίνας.

Ο Ντίνος Αυγουστίδης στις κούνιες του Ζαππέιου με την κόρη του.

Η Αλκυόνη Αυγουστίδη δεν είναι το μικρότερο παιδί της οικογένειας αφού πριν από μερικούς μήνες γεννήθηκε και ο εγγονός του, ο γιος του Ορφέα Αυγουστίδη.

«Τη στιγμή που γεννήθηκε ο γιος μου δεν θα την ξεχάσω ποτέ γιατί από τότε η ζωή μου άλλαξε για πάντα. Έχουν περάσει έξι μήνες και δεν έχεις ξαναδεί αντίστοιχη στιγμή από το σπίτι μου και το μωρό μου. Δημοσιεύοντας προσωπικές στιγμές είναι σαν να δίνεις μια δέσμευση: να τα λες όλα! Όπως, για παράδειγμα, πιο παλιά μπορεί να είχε αναρωτηθεί κάποιος στο πλαίσιο συνέντευξης γιατί δεν μιλάω για τα προσωπικά μου. Αυτό γίνεται γιατί μετά θα πρέπει να δίνω λόγο σε οποιαδήποτε αλλαγή έρθει στη ζωή μου. Αν δηλαδή σου έλεγα εγώ κάποτε με ποια ήμουν, θα έπρεπε να σου πω και πότε χώρισα αλλά και γιατί. Είναι σαν να σου δίνω το δικαίωμα να με ρωτάς ξανά και ξανά», είχε δηλώσει στο περιοδικό ΟΚ! ο πρωταγωνιστής του «Σασμού».

Φωτογραφίες: NDP

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ