Μπορεί να φροντίζει να κρατά την προσωπική του ζωή καλά προφυλαγμένη, ωστόσο ο έρωτας δεν κρύβεται. Από τον περασμένο Απρίλιο ο Απόστολος Γκλέτσος έχει βρει την ευτυχία στο πρόσωπο της αγαπημένης του, Ιζαμπέλας Αρβανίτη, που ασχολείται με τα ναυτιλιακά.

«Είμαι καλά, είμαι με μια γυναίκα. Είναι εκτός χώρου και είμαστε καλά. Είμαστε σοβαρά, δεν είναι σάχλα» είχε αποκαλύψει ο ίδιος σε συνέντευξή του στην εκπομπή «Όλα Γκουντ» τον περασμένο Σεπτέμβριο. Λίγες μέρες αργότερα, οι φωτογράφοι τούς είχαν απαθανατίσει στην πρώτη τους δημόσια εμφάνιση ως ζευγάρι, όπου είχαν παρακολουθήσει τη συναυλία του Σταύρου Ξαρχάκου στο Ηρώδειο.

Την Κυριακή 30 Ιανουαρίου ο 54χρονος πρωταγωνιστής της σειράς του ΣΚΑΪ, «Μόλις χτες», βρέθηκε στο κέντρο της Αθήνας και μαζί με τη σύντροφό του ήπιαν έναν μεσημεριανό καφέ στο Athénée. Μάλιστα, κοινοί γνωστοί τους που έτυχε να βρεθούν στη Βουκουρεστίου έκαναν μια σύντομη στάση για να τους χαιρετήσουν.

Λέγεται ότι το ζευγάρι γνωρίστηκε μέσω κοινών φίλων την άνοιξη του 2021 και έκτοτε παραμένουν αχώριστοι. Και οι δύο αποφεύγουν τις κοσμικότητες, ενώ σχετικά με τις φήμες γάμου που κυκλοφόρησαν ο Απόστολος Γκλέτσος είχε απαντήσει: «Δεν έχω απωθημένο έναν γάμο. Έχω κόρη της παντρειάς, τι να παντρευτώ εγώ; Άλλο η συντροφικότητα κι άλλο ο γάμος. Συντροφικότητα βεβαίως. Τη θέλω και την έχω»

Διαβάστε περισσότερα στο περιοδικό OK! που κυκλοφορεί με Τα Νέα Σαββατοκύριακο.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ