Με τη σύντροφό του βρέθηκε στο Christmas Theater ο Απόστολος Γκλέτσος το βράδυ της Τρίτης για την επίσημη πρεμιέρα της Μαρινέλλας με τον Μάριο Φραγκούλη. Το ζευγάρι πόζαρε στον φωτογραφικό φακό λίγο πριν από την έναρξη της μουσικής παράστασης. Η Ιζαμπέλα Αρναβίτη επέλεξε σύνολο με ρίγες ενώ ο πολιτικός επέλεξε τζιν και τζάκετ.

Μιλώντας στην εκπομπή «Όλα Γκουντ» ο Απόστολος Γκλέτσος είχε αναφεθεί στη νέα του σχέση. «Είναι εκτός χώρου και είμαστε καλά. Είμαστε σοβαρά, δεν είναι σάχλα», είχε πει χαρακτηριστικά.

Ποια είναι η γυναίκα που του έκλεψε την καρδιά

Η Ιζαμπέλα Αρναβίτη είναι γνωστή στον επιχειρηματικό κόσμο. Πρώην ιδιοκτήτρια του ιδιωτικού θεραπευτηρίου «Υγεία» που πλέον ασχολείται με τη ναυτιλία αλλά και τις φιλανθρωπίες. Είναι κι εκείνη μητέρα ενός παιδιού, από τον γάμο της με τον τραγουδιστή Αργύρη Κούκα.

Επίσημη εμφάνιση στο Ηρώδειο

Η τελευταία φορά που τους είδαμε σε δημόσια εμφάνιση ήταν τον περασμένο Σεπτέμβριο. Ο φωτογραφικός φακός τους απαθανάτισε στις πρώτες θέσεις του Ηρωδείου όπου βρέθηκαν για να παρακολουθήσουν την μουσική παράσταση του Σταύρου Ξαρχάκου «Θέλει αρετή & τόλμη το τραγούδι».

Φωτογραφίες: Θωμάς Δασκαλάκης/NDP

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ