Ένας παραμυθένιος γάμος πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη στην Ιορδανία. Ο πρίγκιπας διάδοχος της Ιορδανίας Χουσεΐν, μεγαλύτερος γιός του βασιλιά Αμπντάλα και της βασίλισσας Ράνιας, νυμφεύθηκε την εκλεκτή της καρδιάς του, την αρχιτέκτονα Ράτζουα Αλ Σάιφ.

Μετά τη θρησκευτική τελετή ακολούθησε δεξίωση στο παλάτι Al Husseinieh στο Αμμάν. Εκεί μάλασα η νύφη φόρεσε δεύτερο νυφικό. Ένα εντυπωσιακό σχέδιο των Ιταλών Dolce & Gabbana. Θυμίζουμε πως στον γάμο η νύφη φόρεσε δημιουργία Εlie Saab.

Πολύ κομψή εμφάνιση έκανε και η βασίλισσα Ράνια της Ιορδανίας. Η πεθερά της νύδης επέλεξε μια αριστοκρατική δημιουργία Εlie Saab.

Ο βασιλιάς Willem-Alexander της Ολλανδίας και η βασίλισσα Μαξίμα χαιρετίζουν τον βασιλιά Αμπντάλα II της Ιορδανίας και τη βασίλισσα Ράνια, στο βασιλικό γαμήλιο συμπόσιο του διαδόχου της Ιορδανίας στο παλάτι Al Husseinieh στο Αμμάν της Ιορδανίας, την 1η Ιουνίου 2023.

Με διαφορετικά looks οι επίτιμοι καλεσμένοι

Στη δεξίωση παρευρέθηκαν οι εστεμμένοι από όλο τον κόσμο. Ο βασιλιάς Χουάν Κάρλος της Ισπανίας και η βασίλισσα Σοφία ήταν ανάμεσα στους royals που χαιρέτισαν το νεόνυμφο ζευγάρι στο βασιλικό γαμήλιο συμπόσιο στο παλάτι Al Husseinieh στο Αμμάν.

Για τη δεξίωση άλλαξε φόρεμα και η Σοφία της Ισπανίας. Η μητέρα του νυν βασιλιά της Ισπανίας, Φελίπε διάλεξε ένα ασημί φόρεμα,.

Εξίσου λαμπερή εμφάνιση έκανε και ο πρίγκιπας Γουίλιαμ με την πριγκίπισσα Κάθριν. Για το επίσημο look της η πριγκίπισσα της Ουαλίας επέλεξε ένα χρυσαφί φόρεμα με την υπογραφή Jenny Packham.

Να θυμίσουμε πως στη θρησκευτική τελετή, η πριγκίπισσα της Ουαλίας επέλεξε αέρινη δημιουργία υψηλής ραπτικής, Εlie Saab στους τόνους της πούδρας. Ολοκλήρωσε το σύνολο με πέδιλα Prada και clutch Wilbur & Gussie.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ