Στους κύκλους των royals ο γάμος του πρίγκιπα της Ιορδανίας την Πέμπτη ήταν το γεγονός της χρονιάς! Ο πρίγκιπας διάδοχος της Ιορδανίας Χουσεΐν, μεγαλύτερος γιός του βασιλιά Αμπντάλα και της βασίλισσας Ράνιας, νυμφεύθηκε την εκλεκτή της καρδιάς του, την αρχιτέκτονα Ράτζουα Αλ Σάιφ. Η 28χρονη είναι Σαουδαραβικής καταγωγής και γόνος πάμπλουτου επιχειρηματία του στενού κύκλου του βασιλιά Αμπντάλα και της βασίλισσας Ράνια.

Στο Αμμάν βρέθηκαν για τον λόγο αυτό μεταξύ άλλων η Τζιλ Μπάιντεν, το βασιλικό ζεύγος της Ολλανδίας, ο τέως μονάρχης της Ισπανίας Χουάν Κάρλος και η σύζυγός του Σοφία, ο πρίγκιπας του Ηνωμένου Βασιλείου Γουίλιαμ και η πριγκίπισσα Κάθριν.

Για την εμφάνισή της μάλιστα, η πριγκίπισσα της Ουαλίας επέλεξε αέρινη δημιουργία υψηλής ραπτικής, Εlie Saab στους τόνους της πούδρας. Ολοκλήρωσε το σύνολο με πέδιλα Prada και clutch Wilbur & Gussie.

Σύμφωνα με αναλυτές, αυτός ο γάμος ίσως αποδειχθεί κι ένα εφαλτήριο για το βασίλειο των Χασεμιτών της Ιορδανίας ώστε να ανανεώσουν την έξωθεν εικόνα, αλλά και να συρρεύσουν σαουδαραβικές επενδύσεις στην Ιορδανία, μία χώρα που η οικονομία της δεν ανθεί αναλογικά με τον περίγυρο.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ