Ο Νικόλας Γιατρομάνωλάκης, μοιράστηκε μαζί μας χθες φωτογραφίες με ένα νεογέννητο γατάκι που βρήκε στο δρόμο τις ημέρες του Πάσχα και περιέθαλψε σώζοντάς το από βέβαιο θάνατο. Ο Υπουργός Πολιτισμού και αθλητισμού δημοσίευσε φωτογραφίες με το γατάκι λέγοντας ότι το έχει μαζί του στο γραφείο του και το φροντίζει ωστόσο χωρίς να αφήσει πίσω τις καθημερινές του υποχρεώσεις.

Σήμερα ο Νικόλας Γιατρομανωλάκης, επανήλθε λέγοντας ότι έσπευσαν να τον κατηγορήσουν που έσωσε το γατάκι με ένα μακροσκελές κείμενο που ανάρτησε στα προσωπικά του social media.

Διαβάστε το κείμενο του Νικόλα Γιατρομανωλάκη

«Βγήκε πάλι σήμερα γνωστή συντάκτρια γνωστής εφημερίδας να πει ότι επειδή έσωσα ένα γατί το Πάσχα από τον δρόμο και το φροντίζω ακόμα δεν ασχολούμαι με την δουλειά μου. Σωστά, έπρεπε ίσως να πετάω στάμνες από μπαλκόνια το Πάσχα, να σουβλίζω αρνιά και να φωτογραφίζομαι τσουγκρίζοντας αυγά γιατί αυτά κάνουν οι σωστοί πολιτικοί οι σένιοι. Φυσικά τότε δεν θα μου έλεγε ότι δεν ασχολούμαι με τη δουλειά μου. (Ψέματα, και τότε θα το έλεγε αλλά δεν θα το συνέδεε με το Πάσχα)

Η έπρεπε ως άντρας πολλά βαρύς να έχω αφήσει το γατί να πεθάνει στον δρόμο ή να το φορτώσω πχ σε κάποιον συνεργάτη μου.

Με ξεπερνά η υποκρισία μιας μερίδας ανθρώπων που το παίζουν προοδευτικοί και μέσα τους κρύβουν απύθμενο συντηρητισμό και φυσικά τόση τοξικότητα όση το βάρος τους.

Υπερήφανα λοιπόν ποστάρω εδώ τη φωτογραφία που ταΐζω το γατί στο γραφείο μου. Πήρε 2 λεπτά με το ρολόι. Πριν και μετά συνέχισα τη δουλειά μου, εκπλήρωσα πλήρως τα καθήκοντά μου, έκανα συναντήσεις, συσκέψεις, μίλησα σε ένα συνέδριο, προχώρησα έργα αρμοδιότητας μου. Τέσσερα χρόνια τώρα δεν έχω πάει διακοπές, δεν έχω κλείσει το κινητό μου, αλλά δεν θα αλλάξω και χαρακτήρα για να ικανοποιήσω ξεπερασμένα στερεότυπα που δεν με αφορούν καν.

Αν θέλουν να γεμίσουν τη στήλη τους ας γράψουν ένα κείμενο αυτοκριτικής για τον τρόπο που δικαιολογούν τα αδικαιολόγητα στην υπόθεση Γεωργούλη. Μαχητές δικαιωμάτων αλά καρτ και βάσει κομματικής ταυτότητας δεν γίνεται παιδιά, λυπάμαι. Και μετά σας έφταιξε ο γάτος, τι ντροπή.

Βγήκε πάλι σήμερα γνωστή συντάκτρια γνωστής εφημερίδας να πει ότι επειδή έσωσα ένα γατί το Πάσχα από τον δρόμο και το…

Posted by Νικόλας Γιατρομανωλάκης- Nicholas Yatromanolakis on Wednesday, April 19, 2023

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ