Μια σπάνια αποκάλυψη έκανε ο Νικόλας Γιατρομανωλάκης. Ο Υφυπουργός Πολιτισμού, θέλησε να μιλήσει δημόσια για τον σεξουαλικό προσανατολισμό του. Ο πολιτικός περιέγραψε την αντίδραση του Κυριάκου Μητσοτάκη όταν του αποκάλυψε πως είναι ομοφυλόφιλος.

Ο ίδιος βρέθηκε στην εκπομπή «To πρωινό» και συζήτησε με τον Γιώργο Λιάγκα. «Βγήκα και είπα δημόσια για τον σεξουαλικό μου προσανατολισμό για διάφορους λόγους. Ο κυριότερος είναι γιατί δεν είναι κάτι για το οποίο κάποιος πρέπει να ντρέπεται. Επίσης, δεν θα ήθελα κανείς να νομίζει ότι –έχοντας μπει εγώ στην πολιτική, “σε κρατάω και θα αποκαλύψω” κι επίσης, θεωρώ ότι για μένα είναι πολιτικό θέμα τα δικαιώματα της LOATKI κοινότητας. Έγραψε και μία προοδευτική υποτίθεται εφημερίδα ότι εγώ το κάνω για να διαφημίσω την προσωπική μου ζωή. Εγώ δεν έχω φωτογραφηθεί στο σπίτι μου με το έλατο πίσω και να πω ότι είμαι με τον σύντροφό μου. Είμαι πολύ προσεκτικός, γιατί ξέρω ότι θα κριθώ λίγο πιο αυστηρά», τόνισε αρχικά ο Υφυπουργός Πολιτισμού.

«Δεν έχω αλλάξει το ποιος είμαι και η συμπεριφορά μου θα ήταν ίδια, και στρέιτ να ήμουν. Και στρέιτ να ήμουν, προτιμώ να μιλά για μένα η δουλειά μου από το να κάνω lifestyle εμφανίσεις» συνέχισε ο Νικόλας Γιατρομανωλάκης.

Για την αντίδραση του Κυριάκου Μητσοτάκη, όταν του είπε, απάντησε: «Όταν μου πρότεινε να μπω στην κυβέρνηση, τους είπα “παιδιά το ξέρετε ότι είμαι γκέι ε”. Την κάναμε την κουβέντα γιατί ήθελα να είμαι καθαρός. Μου απάντησε, όταν του είπα: “Ναι, και;” και κάπου εκεί τελείωσε».

Δείτε το βίντεο:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ