Ξεκίνησε σήμερα στο Πολυμελές Πρωτοδικείο των Αθηνών η δίκη για τις αγωγές εναντία στη Ζέτα Δούκα, του Νίκου Ψαρρά, της Δώρας Χρυσικού και του ΣΕΗ από τον Γιώργο Κιμούλη.

Αγωγές ύψους 1,2 εκατομμυρίων ευρώ έχει καταθέσει ο Γιώργος Κιμούλης κατά των τριών παραπάνω ηθοποιών αλλά και του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών.

Η Ζέτα Δούκα βγαίνοντας από τη δικαστική αίθουσα ανέφερε: «Θα σας πω δύο λόγια γιατί πρέπει να φύγω. Η αγωγή συζητήθηκε, περιμένουμε την απόφαση. Τα υπόλοιπα θα σας τα πει ο κ. Γεραρής. Ευχαριστώ πολύ. Δεν σχολιάζω κάτι άλλο».

Στη συνέχεια ο συνήγορος της Ζέτα Δούκα, Γιώργος Γεραρής, ο οποίος αποκάλυψε τους λόγους που δεν εμφανίστηκαν στη δίκη η Δώρα Χρυσικού και ο Νίκος Ψαρράς. Όπως είπε, η πρώτη λείπει στο εξωτερικό και ο δεύτερος έχει επαγγελματικές υποχρεώσεις με γυρίσματα σειράς.

«Συζητήθηκε σήμερα η αγωγή του κυρίου Κιμούλη κατά της κυρίας Δούκα, του κυρίου Ψαρρά και της κυρίας Χρυσικού», ανέφερε αρχικά στους δημοσιογράφους ο δικηγόρος ο οποίος αναφέρθηκε στη δημόσια καταγγελία της Ζέτας Δούκα και το γεγονός ότι η Δώρα Χρυσικού και ο Νίκος Ψαρράς τη στήριξαν. «Η δίκη που γίνεται σήμερα γίνεται διότι ο Γιώργος Κιμούλης αποφάσισε να ασκήσει μια κοινή αγωγή και των τριών ανθρώπων προσπαθώντας στην ουσία να “αχρηστεύσει” δικονομικά τις μαρτυρίες τους. Να τους καταστήσει διαδίκους και έτσι να μην μπορούν να καταθέσουν υπέρ της κυρίας Δούκα. Είναι πάνω από 25 χρόνια στον χώρο, είχαν ανάγκη να αποκτήσουν δημοσιότητα διαμέσου αυτής της ιστορίας;», επισήμανε.

Επιπλέον, «Η κυρία Χρυσικού βρίσκεται στο εξωτερικό αυτή τη στιγμή, ο κύριος Ψαρράς είναι σε γυρίσματα», είπε χαρακτηριστικά ο δικηγόρος.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ