Την Πέμπτη ξεκίνησε η δίκη του Γιώργου Κιμούλη απέναντι στους Ζέτα Δούκα, Δώρα Χρυσικού, Νίκου Ψαρρά και ΣΕΗ. Αγωγές ύψους 1,2 εκατομμυρίων ευρώ έχει καταθέσει ο Γιώργος Κιμούλης κατά των τριών παραπάνω ηθοποιών αλλά και του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών.

Το πρωινό της Πέμπτης ο καλλιτέχνης, συνοδεία του δικηγόρου του, Βασίλη Καπερνάρου, βρέθηκε στα δικαστήρια.

Οι Βασίλης Καπερνάρος και Γιώργος Κιμούλης.

Μάλιστα, ο Γιώργος Κιμούλης θέλησε να κάνει δηλώσεις για πρώτη φορά στις κάμερες για την υπόθεση: «Θα ήθελα τώρα να μιλήσω, αλλά ας μην μπούμε μετά σε συζήτηση. Σας παρακαλώ πάρα πολύ. Θεωρώ ότι το metoo είναι ένα σπουδαίο κίνημα, το οποίο μετράει περίπου 17 χρόνια από τότε που η Αμερικανίδα Μπεργκ έβαλε τα θεμέλια. Έχει οδηγήσει πάρα πολλούς κακοποιητές και βιαστές στα δικαστήρια και στις φυλακές. Παράλληλα, όμως, έχουν εμφανιστεί και κάποια πρόσωπα τα οποία προσπάθησαν να εκμεταλλευτούν αυτό το κίνημα. Είναι στη φύση του ανθρώπου φαίνεται και να ψεύδεται και να κάνει καταγγελίες ψευδείς».

«Αυτά τα πρόσωπα κατά τη γνώμη μου, πέραν του γεγονότος ότι συκοφαντούν και δημιουργούν την ηθική βλάβη προς αυτούς που ψευδώς καταγγέλλουν, πρέπει να τιμωρούνται ακριβώς για να προστατευθεί αυτό το σημαντικό κίνημα» σημείωσε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Κιμούλης στις κάμερες.

Δείτε το βίντεο από την εκπομπή «Super Κατερίνα»:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ