Σε εξέλιξη βρίσκεται η δικαστική διαμάχη ανάμεσα στη Σοφία Παυλίδου και τον Μάνο Παπαγιάννη με τις καταθέσεις να διαδέχονται η μια την άλλη.

Συγκεκριμένα μετά την κατάθεση της Σοφίας Παυλίδου σχετικά με τα όσα συνέβησαν την ημέρα του επίμαχου περιστατικού, η ίδια ρωτήθηκε αν ο Μάνος Παπαγιάννης είχε αντίστοιχα επιθετική συμπεριφορά σε άλλα πρόσωπα. «Πριν από 3-4 μέρες φώναζε “να πάει να μάθει θέατρο”. Πήγα του χτύπησα την πόρτα και τον ρώτησα αν εννούσε εμένα και είπε όχι. Έμαθα ότι εννούσε τη Βάσια Τριφύλλη», δήλωσε η Σοφία Παυλίδου.

Τι υποστήριξε ο Μάνος Παπαγιάννης για το περιστατικό με τη Σοφία Παυλίδου

Ο Μάνος Παπαγιάννης κατέθεσε για το επίμαχο περιστατικό τα εξής: «Κάποια στιγμή έπρεπε να πει μια ατάκα που δεν την είπε. Ήταν μέρος της σκηνής για να πάει παρακάτω. Εγώ δεν το συνέχισα και ήρθε ο Σωτήρης Καλυβάτσης και μου είπε “επίτηδες δεν είπε την ατάκα”. Εγώ του είπα πως αποκλείεται και τότε μου απάντησε “δεν την είπε γιατί δεν είπες εσύ την προηγούμενη ατάκα”. Αυτό του το εκμυστηρεύτηκε η ίδια στα παρασκήνια κατά τη διάρκεια της παράστασης. Έβαλα ένα παντελόνι και βγήκα και της είπα “Σοφία να σου πω, γιατί δεν είπες την ατάκα;”».

Στη συνέχεια ο ηθοποιός μίλησε για σκευωρία σε βάρος του τονίζοντας: «Φυσικά υπάρχει σκευωρία και δεν χρησιμοποιώ τέτοιες εκφράσεις. Γνωρίζω ότι ο κ. Καλυβάτσης ήταν πολλά χρόνια με την κ.Παυλίδου και είναι φυσικό να τη στηρίξει. Ο κ. Καλυβάτσης πήρε τον δικό μου ρόλο, εγώ έμεινα χωρίς δουλειά. Η κ. Παυλίδου ήθελε να απολυθώ εγώ, όχι να σταματήσει η παράσταση. Εκβιαστικά έφερε την αστυνομία εν ώρα της παράστασης να με συλλάβουν, αυτό είναι πολύ σοβαρό».

Η Σοφία Παυλίδου είχε στο πλευρό της τους Κόνι Μεταξά και Ρέα Τουτουνζή ενώ ο Μάνος Παπαγιάννης τη σύζυγό του Αγγελική Δαλιάνη και τον παραγωγό της παράστασης «Πετάει πετάει» Βασίλη Γκουρούση.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ