Στις δικαστικές αίθουσες βρέθηκαν για ακόμα μια φορά η Σοφία Παυλίδου και ο Μάνος Παπαγιάννης, έπειτα από την τελευταία αναβολή που πήρε στις αρχές Ιουνίου για τον Νοέμβριο.

Αν και νωρίς το πρωί υπήρχαν απορίες σχετικά με το αν θα πραγματοποιηθεί η δίκη εξαιτίας της γενικής απεργίας, τελικά η δίκη θα ξεκινήσει με τους ηθοποιούς να συναντιούνται για πρώτη φορά έπειτα από το περιστατικό που συνέβη ανάμεσά τους το 2018.

Συγκεκριμένα, εκείνη τη χρονιά η Σοφία Παυλίδου και ο Μάνος Παπαγιάννης συνεργάζονταν στο θέατρο Χυτήριο και την παράσταση «Πετάει πετάει».

Πρώτη η Σοφία Παύλιδου κατέθεσε μήνυση για ξυλοδαρμό και ο Μάνος Παπαγιάννης με τη σειρά του κατέθεσε μήνυση για σωματική βλάβη.

Στο πλευρό της Σοφίας Παυλίδου θα βρεθεί, όπως έχει γίνει γνωστό, ο Σωτήρης Καλυβάτσης ενώ ο Βασίλης Γκουρούσης, ο συμπαραγωγός της παράστασης «Πετάει πετάει» θα καταθέσει επίσης κατά τη διάρκεια της δίκης.

Η Σοφία Παυλίδου και ο Μάνος Παπαγιάννης συνεργάστηκαν στην παράσταση «Πετάει πετάει« το 2018.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Σοφία Παυλίδου σε πρόσφατη συνέντευξή της στο περιοδικό ΟΚ! δήλωσε για τον Μάνο Παπαγιάννη: «Δέχτηκα μια δράση και είχα μια αντίδραση. Δεν μου περνούσε από το μυαλό να μην το καταγγείλω. Όταν συνέβη όλο αυτό με τον κακό χειρισμό από τα Μέσα, έκανα τη μήνυση για να μη μιλάω και να μην εκτίθεμαι. Να μην έχουν και τα αγόρια μου πρόβλημα. Γιατί ο άνθρωπος αυτός συνέχισε να βγαίνει στα κανάλια να μιλάει και έρχονταν τα παιδιά μου από το σχολείο και με ρωτούσαν “μαμά, αυτός γιατί το συνεχίζει; Γιατί μιλάει;”.

Ο άνθρωπος αυτός βγήκε δημόσια και παραδέχτηκε μέχρι ενός σημείου την πράξη του. Παραδέχτηκε σε τηλεοπτική εκπομπή ότι κλότσησε την πόρτα του καμαρινιού. Τότε όμως κανείς δεν αντιλήφθηκε τι έλεγε. Το άκουγαν οι δημοσιογράφοι και συνέχιζαν να δίνουν πάτημα σε αυτό τον άνθρωπο να μιλάει. Σήμερα ποιος τολμάει να το κάνει αυτό; Κανένας. Καταλαβαίνεις λοιπόν από αυτό πόσο ανέτοιμη ήταν η κοινωνία να το δεχτεί. Εγώ το μόνο που ήθελα ήταν να περάσει, να φύγει, να ξεχαστεί. Το δίκιο μου άλλωστε θα το βρω στα δικαστήρια».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ