Με 16 εκατομμύρια δολάρια αποζημιώθηκε η σύζυγος του Κόμπι Μπράιαντ στο δικαστήριο που έγινε επειδή διέρρευσαν φωτογραφίες από το ελικόπτερο που σκοτώθηκε ο θρύλος του NBA. Η χήρα Βανέσα Μπράιαντ δικαιώθηκε πανηγυρικά από τα αμερικανικά δικαστήρια.

Σχεδόν 2,5 χρόνια από τη σοκαριστική είδηση του θανάτου του συζύγου και της κόρης τους, η Βανέσα Μπράιαντ κέρδισε τη δικαστική διαμάχη και 16 εκατομμύρια δολάρια για τις φωτογραφίες που είχαν διαρρεύσει από το ελικόπτερο που σκότωσε τον αστέρα του NBA.

Η χήρα του Κόμπι Μπράιαντ είχε αξιώσει αποζημίωση για ηθική βλάβη από τη διακίνηση των φωτογραφιών των πτωμάτων του συζύγου και της κόρης του μεταξύ αστυνομικών και πυροσβεστών που βρέθηκαν στο σημείο.

Κατά τη διάρκεια της δίκης -που κράτησε 11 μέρες- η Βανέσα Μπράιαντ είπε ότι οι φωτογραφίες της έφεραν τεράστια συναισθηματική αγωνία. Οι φωτογραφίες δεν κοινοποιήθηκαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αλλά τις είδαν υπάλληλοι του σερίφη της κομητείας του Λος Άντζελες και των πυροσβεστικών τμημάτων.

«Ζω με τον φόβο κάθε μέρα να είμαι στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και να εμφανιστούν αυτά. Ζω με τον φόβο μήπως οι κόρες μου είναι στα social media και αυτά εμφανίζονται. Δεν θέλω ποτέ να δω αυτές τις φωτογραφίες. Θέλω να θυμάμαι τον άντρα μου και την κόρη μου όπως ήταν», ανέφερε χαρακτηριστικά στο δικαστήριο.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ