Ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας αντιμετωπίζει ο Γιάννης Φέρτης. Ο αγαπημένος ηθοποιός έχει προβλήματα μνήμης, όπως αποκάλυψε σε ανάρτησή της στο Twitter η Κάκια Ιγερινού.

Η ηθοποιός και σεναριογράφος αποκάλυψε ότι ο Γιάννης Φέρτης πάσχει από Αλτσχάιμερ, κάνοντας λόγο στην ανάρτησή της για μνήμη που σβήνει.

«Δύσκολο να θυμίζεις στον πιο πιστό σου φίλο ποιος είσαι κάθε δέκα λεπτά. Η μνήμη σβήνει. Κι αναλαμπές μόνο φωτίζουν ένα Άγιο παρελθόν. Αγάπης. Αφοσίωσης. Σεβασμού. Σπάνιες αρετές στις μέρες μας. Κι ο Γιάννης τις είχε όλες. Ακόμη τις έχει. Είναι το μόνο που δεν ξεχνάει: Η αξιοπρέπεια», έγραψε η Κάκια Ιγερινού.

Σε σχόλιο της κάτω από την ανάρτηση, η Κάκια Ιγερινού διευκρίνισε: «Η φωτογραφία δική του επιθυμία. Κι η ανάρτηση το ίδιο. Σαν συμπαράσταση σε ομοιοπαθείς. Δεν κρύβει τίποτε από κανέναν. Ευχή του: Ευλογημένος εκείνος που θα βρει το φάρμακο γι’ αυτή τη νόσο».

Η συμμετοχή στις «Άγριες Μέλισσες» που απέρριψε

Ο Γιάννης Φέρτης είναι σήμερα 84 χρόνων και έχει συμμετάσχει σε πολλές τηλεοπτικές και θεατρικές παραγωγές. Λίγο πριν να ξεκινήσει μάλιστα η επιτυχημένη σειρά του ΑΝΤ1 «Άγριες Μέλισσες» του είχε γίνει πρόταση να ενσαρκώσει τον «Νέστορα».

Ωστόσο είδαμε τελικά στη θέση του τον Παύλο Ορκόπουλο. Ο Γιάννης Φέρτης έχει μιλήσει για την αποχώρησή του από την σειρά και τον λόγο που δεν έπαιξε τελικά.

«Κάποια στιγμή τους είπα πως θα το κάνω, αλλά μετά είδα πως δεν θα μπορώ να τα βγάλω πέρα», παραδέχτηκε στην εκπομπή «Το Πρωινό».

Τα γυρίσματα ήταν πολύωρα και καθημερινά και επειδή θα είχε και θεατρικές υποχρεώσεις δεν θα μπορούσε να τα καταφέρει κι επέλεξε να αποχωρήσει. Στη θέση του πήγε ο Παύλος Ορκόπουλος.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ