Σήμερα 16/4 στην κηδεία του Γιάννη Φέρτη βρέθηκε πλήθος κόσμου και σχεδόν ολόκληρο το ελληνικό θέατρο για να τον τιμήσει και να του πει το τελευταίο αντίο. Ανάμεσα σε αυτούς ήταν και οι γυναίκες που πέρασαν από τη ζωή του και που μόνο καλά λόγια και όμορφες αναμνήσεις έχουν για εκείνον.

Η Μαρίνα Ψάλτη, η τελευταία του σύζυγος του Γιάννη Φέρτη, μετά την κηδεία μίλησε στις τηλεοπτικές κάμερες και φανερά συντετριμμένη περιέγραψε με λίγα λόγια τον άνθρωπό της:

«Το μόνο που μπορώ να πω είναι ένα ευχαριστώ τεράστιο από καρδιάς σε εσάς που κανονικά σήμερα έχετε τις απεργίες σας και στους ανθρώπους με τις κάμερες. Και να ευχαριστήσω πολύ όλον αυτόν τον κόσμο τους γνωστούς, άγνωστους, συναδέλφους, συγγενείς και φίλους που ήρθαν να αποχαιρετήσουν τον Γιάννη. Τους ευχαριστώ από καρδιάς και εσάς και εύχομαι να είστε όλοι καλά» ανέφερε η Μαρίνα Ψάλτη.

Ο Γιάννης Φέρτης και η Τάνια Τσανακλίδου έζησαν ένα μεγάλο έρωτα μετά το τέλος του γάμου του με την Ξένια Καλογεροπούλου και όταν χώρισαν έμειναν καλοί φίλοι:

«Δεν είναι το τελευταίο αντίο γιατί τα δώρα που πήραμε όλοι από τον Γιάννη είναι δώρα για όλη τη ζωή μας. Άρα ο Γιάννης θα είναι στη ζωή μας, όσο ανασαίνουμε. Θα το έλεγα ότι θα βρεθούμε σύντομα» ανέφερε η Τάνια Τσανακλίδου.

Η Μιμή Ντενίση και ο Γιάννης Φέρτης παντρεύτηκαν το 1981 και ο γάμος τους τελείωσε το 1988 και η ηθοποιός βαθιά συγκινημένη δήλωσε στις κάμερες: «Ο Γιάννης, σιωπή θα ήθελε. Καλό του ταξίδι και να πάει στο πιο αγαπημένο του μέρος που ήταν πάντα η Δάφνη».

Διαβάστε επίσης: Γιάννης Φέρτης: Συντετριμμένες οι γυναίκες της ζωής του στην κηδεία του

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ