Ένας άνδρας έχασε τη ζωή του μετά την πτώση του από τη ράγα της κυλιόμενης σκάλας στο σόου του The Weeknd στην έναρξη της περιοδείας του στη Φιλαδέλφεια.

Ο επισκέπτης της συναυλίας, ο οποίος δεν έχει ακόμη ταυτοποιηθεί, υπέστη τραύμα στο κεφάλι αφού έπεσε από ύψος περίπου 40 μέτρων στο Lincoln Financial Field στις 14 Ιουλίου, επιβεβαίωσε το αστυνομικό τμήμα της Φιλαδέλφειας στην εφημερίδα The Post.

Οι αξιωματούχοι λένε ότι ο 32χρονος μεταφέρθηκε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Thomas Jefferson λίγο μετά τις 11 το βράδυ και διαπιστώθηκε ο θάνατός του λίγα λεπτά μετά τα μεσάνυχτα.

Ο διοργανώτρια της περιοδείας, η Live Nation, ήταν επίσης υπεύθυνη για την προώθηση του θανατηφόρου φεστιβάλ Astroworld του Τράβις Σκοτ, το οποίο οδήγησε σε 10 θανάτους και εκατοντάδες τραυματισμούς.

Μετά από έρευνα, η αστυνομία δήλωσε στο πρακτορείο ότι η πτώση του άνδρα φαίνεται να ήταν ατύχημα, ανέφερε η αστυνομία.

Η περιοδεία επρόκειτο αρχικά να ξεκινήσει από το Rogers Centre στο Τορόντο, αλλά η συναυλία αναβλήθηκε λόγω διακοπής ρεύματος στο Rogers, με αποτέλεσμα η συναυλία της Φιλαδέλφειας να είναι η εναρκτήρια συναυλία.

Οι θαυμαστές του The Weeknd περίμεναν πολύ καιρό την περιοδεία του, η οποία επρόκειτο να ξεκινήσει το 2020, αλλά αναβλήθηκε δύο φορές λόγω της πανδημίας.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ