Δέκα άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους, όταν πλήθος θαυμαστών όρμησε στη σκηνή στο Φεστιβάλ στο NRG Stadium του Χιούστον, στις 5 Νοεμβρίου, καθώς είχε αρχίσει η συναυλία του ράπερ Τράβις Σκοτ.

Στην πολύνεκρη τραγωδία, το χάος που προκλήθηκε με αποτέλεσμα θεατές να λιποθυμούν και να ποδοπατούνται στο Μουσικό Φεστιβάλ Astroworld στο Τέξας πέρυσι είχε ως συνέπεια τον τραυματισμό περίπου 5.000 ανθρώπων.

Ορισμένοι από τους τραυματίες χρειάστηκε να νοσηλευτούν. Οι δικηγόροι των χιλιάδων ανθρώπων που μηνύουν τους διοργανωτές του Astroworld δήλωσαν ότι περισσότεροι από 700 τραυματίες είχαν ανάγκη ιατρικής περίθαλψης, ενώ 1.600 ήταν λιγότερο σοβαρά τραυματισμένοι.

Οι τραυματισμοί άλλων 2.500 ατόμων εξακολουθούν να εξετάζονται, ανέφεραν οι δικηγόροι. Εκατοντάδες αγωγές κατατέθηκαν εναντίον του Τράβις Σκοτ, της διοργανώτριας εταιρείας Live Nation, της εταιρείας προβολής Scoremore LLC και άλλων, για βαριά αμέλεια και αποτυχία στον σχεδιασμό και την ασφαλή διοργάνωση της συναυλίας.

Στις αρχές του μήνα, ο Τράβις Σκοτ εμφανίστηκε δημόσια για πρώτη φορά μετά τη συναυλία του Astroworld, όταν ανέβηκε στη σκηνή των Billboard Awards.

Να υπενθυμίσουμε ότι Η Κάιλι Τζλενερ έκανε μια αποκάλυψη για τον νεογέννητο γιο της μέσα από τα social media. Η γνωστή τηλεπερσόνα που υποδέχθηκε το δεύτερο παιδί της με τον Τράβις Σκοτ στις 2 Φεβρουαρίου, αποκάλυψε πως άλλαξε γνώμη για το όνομα του παιδιού.

Το ζευγάρι είχε ανακοινώσει πως ο γιος τους θα πάρει το όνομα Γουλφ Γουέμπστερ, το οποίο τελικά δεν ισχύει. Έτσι, η Κάιλι Τζένερ και ο Τράβις Σκοτ άλλαξαν το όνομα του γιου τους. Η ανακοίνωση του ονόματος του παιδιού έγινε στις 11 Φεβρουαρίου, λίγες μέρες μετά τη γέννησή του. Ο μικρός είχε ανακοινωθεί ότι θα πάρει το όνομα Γουλφ, αλλά τελικά αυτό άλλαξε. Με νέα ανάρτησή της στο Instagram story της, η Κάιλι Τζένερ αποκάλυψε ότι το όνομα του δεύτερου παιδιού της δεν είναι το Γουλφ, όπως γράφεται παντού, Ωστόσο, δεν είπε ακόμη πώς θα φωνάζουν τελικά τον μικρό.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ